lauantai 26. huhtikuuta 2014

Tuliaisia


Sellaisia tuliaisia tänään Vaasa kv näyttelystä.
Aronin arvostelu, tuomarina Malgorzata Wiwremiejczyk-Wierzchowska, Poland
Masculine boy. Excellent formad. Beautiful head. Excellent topline, neck, front. Very good ribcabe. Excellent bones and anticulations. Very good movements.
Käyttöluokassa eri1, Sa, PU, serti, cacib, Vsp.

Aronin esitti Anne Alho, oikee sertinäppi, kun teki sen myös Aronin siskon kanssa. Eivätkä olleet ainoa bordercolliet, oli siellä muitakin :-) Isot kiitokset Annelle, en olisi koskaan osannut viedä Aronia noin, että sen liikkeet pääsivät oikeuksiinsa. Onnea Anna ja erityisesti meidän ihana kasvattaja Riikka, joka on tiennyt mitä tekee, kun lähes viisi vuotta sitten odotti tämän pentueen tuloa maailmaan. Pipsalla on nyt muotovalion arvoon vaadittavat 3 sertiä koossa, vain käyttötulos upuu, Aronilla on se käy tulos, mutta yhtä sertiä vaille. Joten näyttelykalenteri esiin!

Ray oli myös Petran kanssa kehässä juniori uroksissa ja saivat Erin. Arvosteli oli rodun erikoistuomarilta tarkka ja hyvä. Kirjoitan sen tänne, kun löydän paperin kassin pohjalta.

Vaasa on kyllä hyvä paikka käydä näyttelyssä, jollei pidä pahana reilun kolmen tunnin ajomatkaa per suunta. Hyvin tilaa häkeille ja kehille, lyhyet kävelymatkat parkkipaikalta ja hyvät pehmikset syötiin siellä myös.

Petra ja Pipsa


Petra ja Aron


Ja näin lopuksi, maharapsut kiitos!
1 kommentti: