tiistai 15. joulukuuta 2009

pakkaset paukkuu

Aikas kylmää pitelee ulkona. Aronin kanssa ollaan puuhasteltu kotipihassa ja sisällä Lentsun kurssilta saamilla ohjeilla.
Sunnuntaina tein sille ruudun pihaan ja nyt vauhtia oli jo ensimmäisestä lähetyksestä lähtien ihan kivasti. Koira paineli ruutuun ja meni oikein hyvin alustalle, tästä jes ja heilutin lelua ja kannustin luokseni leikkimään. Toinen ruutuun lähetys meni yhtä hyvin, nyt heitin Aronille lelun palkaksi ruutuun. Sitten kaksi vauhtinoutoa, riitti, että koira nappasi kapulan hyvin suuhun ja lähti tulemaan luokseni, jippiitä ja lelua palkaksi.
Sisällä olen harjoitellut kaukoja, näistä kaikki muut menee jo oikeaan suuntaan paitsi seiso-istu. Aron ei istu millään. maahan-istu toimii, samoin maahan-seiso, mutta pitänee miettiä tuota vaikeinta.
Sitten olen monta naksusessioo ottanut näitä jääviä asentoja ja koiran pitäisi tehdä aina se asento mikä sanotaan. Haastavaa, mutta aina kun Aron tekee kerrasta oikean asennon, se saa tuplapalkan. Eilen istuminen oli vaikeaa tehdä heti kun käsky tulee, tässä vaiheessa Aron tuli aina eteeni istumaan, ei siis sinne missä oli silloin kun käsky tuli. Seiso ja maahan oli sille helppoja.
Elviksen eilinen ilta meni turkinhoidossa. Nyt on hyvä kammata turkkia läpi, kun valkoisen maan ansiosta turkki pysyy puhtaana ja kuivana. Samalla mietin, että ilmoittaisinko Elviksen helmikuun näyttelyyn, mikä on täällä Tampereen Niihamassa.

1 kommentti:

  1. Just ilmoitin Heimon tuonne näyttelyyn! Lähe säkin niin voit olla meidän henkisenä tukena :)

    VastaaPoista