keskiviikko 2. joulukuuta 2009

sisällä ja ulkona harjoituksia

Eilen tein heti töistä tullessa Elvikselle tunnarin ulos. Samanlainen kuin sunnuntaina eli vähintään 10 häiriökapulaa ympyrässä ja se oikea keskellä lehden alla. Nyt Elvis ratkaisi tämän melko nopeasti ja sai lihapullaa kaupan päälle. Sitten otin vähän neliöseuraamista, että Elviksen pitää aina suoristua kulman jälkeen, tein myös kahdeksikkoa ja hyvin meni. Lopuksi oli pakko ottaa vielä yksi tunnari, nyt ne kaikki yli 10 kapulaa oli leväällään ja se oma meni siihen sekaan. Elvis teki nappiin koko homman eli haisteli ja löysi oman ja toi sen hyvä siis!!

Aron harjoitteli sisällä ensin erilaisten esineiden noutoja, samassa kasassa oli noutokapula sekä 3 muuta esim. lippalakki. Pienen pussukan kohdalla tuli kovasti pureskelua ja vähän leikin näköistä juttua, joten noudettiin sitten vain se lippalakki ja noutokapula. Sitten eteiseen vähän alustareeniä ja lopuksi vauhdikkaita liikkeestä maahanmenoja, joissa lihapulla lentää, kun koira putoaa maahan. Aron oli oikein hyvä tässä.

Iltasella käytiin vielä Aronin kanssa kaksin kävelyllä. Vastaan tuli koiria ja näissä harjoiteltiin kaunista ohitusta. Hyvin meni muuten, mutta yksi koira haukkui meitä kovasti ja muutaman kerran Aron vastasi haukahtaen samalla pitäen kuitenkin kontaktin, tämä vieras koira kyllä haukkui kovaa ja aika läheltä jouduttiin menemään.
Sitten mentiin koulupihaan ja tässä tehtiin ensin paikalla istumis harjoitus eli Aron jäi paikka käskyllä istumaan ja minä kiersin lähellä olleen auton ja palasin palkitsemaan koiran, nyt kävelin koiran sivulle eli siihen mistä lähdinkin ja siinä palkitseminen, yleensä olen tullut koiran eteen. Sitten juuri kun ajattelin jättää koiran makuuseen, tuli siihen kohtaan tosi paljon ihmisiä ja autoja, menivät varmaankin sinne kouluun johonkin jumppaan. Aron istui hyvin sivullani ja minä palkitsin sitä hyvästä kontaktista siinä. Lopulta kun vähän rauhoittui, sanoin maahan ja jätin koiran, kiersin auton ja nyt ihan siinä koiran kohdalla Aron vähän ennakoi palkitsemistani nousten, tein saman uudestaan ja nyt onnistui, palkitsin koiran eteen tassujen väliin makupalat ja siitä vapautus. Lopuksi vähän leikittiin lelulla ja kierreltiin tolppia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti