torstai 3. joulukuuta 2009

tokoreenit Hannan ja Heimon kanssa

Eilen tokoiltiin saukonpuistonkentällä Hannan kanssa. Aron kävi hyvin kiihkeänä heti jo autosta ulos otettaessa. Ja tein kyllä virheiden virheen, sillä Aronin kanssa olisi ollut hyvä tehdä puolen tunnin kävely ennen reeniä, mutta minun puoli tuntia tuhraantui Hong kong kaupassa, kun mietin, että mitä ostaisin ruudun merkkaamiseen niiden kulmamerkkien lisäksi. Ja enhän minä sieltä mitään löytänyt, Anu Lepistön vinkki ajaa Bauhausiin ja ostaa kuormausliinaa sieltä, ei sopinut enää sen päivän aikatauluun. Ja sillä välin Aron ja Elvis odottivat kiihkeinä ja energisinä autossa noin tunnin. Tästä kun siirryin siis kentälle Aronin kanssa tiesin jo siinä vaiheessa, että nyt on kierrokset liian kovat. Ja niin ne olikin ja mistään ei tullut oikein yhtään mitään, joten Aron palasi autoon ja Elvis pääsi kentälle.

Aivan aluksi paikalla makuuseen Heimon viereen. Elviksellä oli suuria vaikeuksia, sillä Hannahan on maaailman ihanin ihminen ja kun Hanna kävi kehumassaHeimoa, vipatti Elviksenkin häntä ja kerran se meinas pompata sieltä, mutta pystyi hillisemään itseään. Sitten tämän jälkeen neliöseuraamista, ruutua ja vauhdikkaita noutoja. Noudoissa tein niin, että heitin kapulan kauas, Elvis varasti sivultani kapulan perään, ja heitin uudestaan ja sanoinkin koiralle Seuraa ja käännyimme pois kapulasta, pätkän seuraamisten jälkeen Elvis oli mega innokas kun lähetin sen hae-käskyllä kohti kapulaa. Lujaa meni ja tuli kapulan kanssa.Lopuksi ihan onnistuneet kaukot avoimen liikkeillä ja lelu palkaksi viimeisen siirron jälkeen.

Reenien jälkeen koko porukka paineli tuhatta ja sataa siellä puistoissa ja kyllä kaksi mustavalkoista löysi toisensa :-) Suunniteltiin Hannan kanssa reenaavamme ensi kerralla eri kentällä, sillä nämä loppujuoksutkin tekevät tästä reenipaikasta aivan huippukivan. Kotimatkalla pysähdyin vielä katsastamaan seuraavan viikon kentän Hakametsän jäähallin kupeessa ja tokoilin siinä Aronin kanssa vielä 10 minuuttia. Nyt Aron oli rauhallinen ja saimme onnistumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti