maanantai 3. joulukuuta 2012

Focusointi onnistuu

Jee, kyllä harjoittelemisesta on vaan apua.

 Tänään olin Katrin kanssa aamutuimaan sdp:llä. Pakkasta on siinä 16- asteen kieppeillä, mutta meitä se ei onneksi haitannut. Verryttelyt tehtiin ei hihnalenkkeillen vaan Aron, Tao ja Benson juoksivat vapaana. Aron on vaan eiryisen kiinnostunut Bensonista, joten Tao oli sille vähän kuin ilmaa.

Jatkoimme harjoituksissa hyppysuorilla, joissa mun osuus on pieni ja suoran päässä on apuohjaajalla palkka. Ensimmäisellä kierroksella Aron hyppäsi suoran hyppy-muuri-hyppy-hyppy 4 kertaa puhtaasti. Itse kuljin 2 kertaa samalla puolella ja sitten puolen vaihto. Aron teki hypyt puhtaasti ja keskittyi menemään eteenpäin, ei katsellut taakseen.

Kakkoskierroksella tehtiin toinen hyppysuora, jossa hyppy-rengas-hyppy-hyppy, tässäkin eteni hyvin eteenpäin, yksikään rima ei. Sitten laitettiin putki väliin ja yhdistettiin molemmat suorat, kerran roiskautti renkaan ja hypättiin kerran rengas pelkästään ja tästä vain suullinen kehu. Päivän viimeisestä suorituksesta on videonkin. Siinä Aron tekee ihan pienen silmäkulmien vilkaisun renkaan jälkeen, mutta tekee parhaansa mukaan hyviä hyppyjä. Kaikkiaan yritin olla häiritsemättä koiraa, jatkossa harjoitusta vaikeutetaan lisäämällä mun täysillä pinkova hahmo tuohon mukaan.

Aron hyppää

Olinpas tyytyväinen! Kiitos Katrille treeniseurasta ja monista ajatusten vaihdoista, koskien niin koiria kuin hoitotyötä :-)

1 kommentti: