torstai 14. maaliskuuta 2013

Keväisiä kisoja

Vähensin treenejä ja lyhensin lenkkiä, että saisin Aronin kesäksi huippukuntoon. Ihan laakereilla
ei kuitenkaan olla oltu, sillä netistä löytyy mukavia pikkukisoja ja ensimmäiseksi mainittakoon
Aronin lihapullavideo, josta kannattaa tykätä.

Hau-hau videokisaan

Tehtiin tuo video lasten kanssa, jotka palkinnosta innoissaan lupasivat kuvata meidän treenejä. Myös lasten kommenttien pohjalta jätettiin jotakin pois ja laitettiin jotakin muuta tilalle. Aron on kuitenkin viikon sisällä tehnyt vaikka mitä. Poliisiauton työntäminen olisi ollut mun mielestä hauskaa ja sen työntämistä kuonolla harjoiteltiin parina iltana, kunnes Petra kertoi, että ei näytä hauskalta. No höh. Alettiin nostella sitten kolikoita lattialta, hauskaa olisi ollut löytää säästöpossu, jonka reiästä Aron tiputtaa kolikot, mutta se meni jo turhan vaikeaksi. Peruuteltiin myös paljon ja tehtiin kukkuuta, mutta lihapullateemalla sitten mentiin.

Lähetin Aronin kuvan myös vuoden Gear koira 2013 kisaan.

Kevätsuunnitelmissa meillä on parikin jälkikoetta, pari agilitykilpailua, paljon treenattavaa sekä pidän myös koulutuksia mm. Jälkiluennon aloitteleville koirakoille. Juuri kukaan ei kouluta täällä pirkanmaalla perusjuttuja esine ja jälkiaiheissa, joten pyöritän Tavesin nimissä myös jälki ja esineruutu-iltoja. Kivointa on kuitenkin toukokuun jälkikokeen järjestäminen ja odotan nyt niin, että lumet sulaisi, että pääsisin mittaamaan ja koeajamaan paperille suunnitellut jäljet.


1 kommentti:

  1. Hei, onko sulla ollu joskus hevosia? Ajattelin vain että oletko joskus omistanut sen nimisen hevosen kuin Resonance Girl?

    VastaaPoista