lauantai 21. syyskuuta 2013

Petra ja Ray pentunäyttelyssä

Tänään Petra ja Ray ensimmäistä kertaa näyttelyssä. Petraa jännitti jo torstaista eteenpäin ja minä valmistelin lasta siihen, että aina ei voi voittaa.
Näyttely oli Tuuloksen kauppakeskuksen parkkihallissa ja eihän tuollainen parkkihalli ympäristö ole se mukavin tapa olla näyttelyssä. Meteli on hallissa niin kova, että kehäsihteerin puheesta ei kuule mitään ja muiden kanssa jutteleminen on huutamista.
Reippaasti Petra ja Ray esiintyivät kehässä ja tuomari Tanya Ahlman-Stokmari käsitteli tätä paria oikein ystävällisesti sekä antoi hyvän arvostelun;
" Ryhdikäs kaunislinjainen urospentu, jolla erinomainen pää ja ilme. Kokoon sopiva runko ja raajaluusto. Hyvä pgmentti. Puhdas hyvinhoidettu karvapeite. Etuliikkeiden tulee vielä vakiintua. Esitetään mallikelpoisesti".
KP ja Rop-pentu. Rayn lisäksi oli kaksi muuta japaninpystykorvan pentua, joista toinen Minttu-sisko.

Japaninpystykorvat esitettiin lähes ensimmäisinä koirina heti aamusta ja vaikka tie oli auki ryhmäkehiin, ei jääty iltaan asti. Vähän harmi, mutta parempi, että sekä Petralle että Raylle jäi hyvä mielikuva näistä touhuista ja päivä parkkihallin metelissa ei olisi ollut sitä.

Onnellinen parivaljakko


Kiitos Rayn kasvattaja Susanna Neva, ei joka tyttö saa näin hyvää alkua koiraharrastukselleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti