sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Keuruu ryhmänäyttely

Kesäkuu on hyvä aloittaa pienellä näyttelykäynnillä.
Tänään siis Keuruulla oli ryhmänäyttely ryhmille 1 ja 5, Petra ja Ray japaninpystykorvien juniori-urosten luokassa, tuomarina Pirjo Aaltonen:
Selvän sukupuolileiman omaava, ryhdikäs uros. Hyvät mittasuhteet. Oikean kokoinen. Tummat silmät, kaunisilmeinen pää, hyvä pigmentti huulissa, kirsussa ja silmien ympärillä. Hyvin kannettu aika kiertyvä häntä. Hyvä häntä. Hyvin kehittynyt runko. Liikkuu hyvin takaa, edestä hieman korkella askeleella.
Jun Eri, Sa, Pu3, Serti. ( parin ensimmäinen serti)


Sisko Minttu juniori-nartuissa ja myös sertitili auki, päivän Vsp! Upeeta! Onnea Anna ja Minttu!

Aron esiintyi Anne Alhon kanssa  bordercollie käyttöluokan uroksissa, ainoa luokassaan ja kehä oli ihan samaan aikaan japaninpystykorvien kanssa, en tiennyt mihin katsoa kun molempia sai jännittää. Bordercolliekehä oli ahtaassa paikassa ja pienesti Aronin häntä nousi ensimmäisellä juoksukierroksella, mutta hyvin Anne sai vietyä ja Aron tasaantui kyllä. Tuomari oli miellyttävä ja tarkka Maija Sylgren:
5. Vuotias erinomaisen rungon mittasuhteet ja sukupuolileima. Miellyttävä ilme ja ilmeikkäät korvat. Kauniit silmät. Oikea purenta. Kaunis kaula ja ylälinja, hyvä rintakehän malli ja luusto, riittävän tasapainoiset kulmaukset,  korkea kinner, liikkuu takaa ahtaasti, sivuaskel kaipaa ulottuvuutta, ajoittain ylpeä hännästään.
Käy1 Eri.

Joten eikun kalenteria esille ja kohti seuraavia näytelmiä, suuntaamme itseasiassa Pärnuun heinäkuun alussa, eniten ihana kesälomaretki mielessä, mutta samalla vähän näyttelyäkin.

Se on kesä nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti