tiistai 29. joulukuuta 2015

Vuoden viimeisiä juttuja

Lisääntyneen blogitekstien määrän voi selittää sillä, että joululomalla on ollut aikaa. Nimittäin lukea mm. ajatuksia herättävää postausta paremmaksi kisaajaksi luennolta. Rally-treeni kaveri Raija jakoi tämän jo facebookissa ja moni juttu kyllä kolahti niin, että pakko jakaa tämä linkki nyt täällä. Kiitos alkuperäiselle kirjoittajalle hyvästä tekstistä.
*Tulos tulee vasta maalissa* on niin totta :)

Itse kävin treenailemassa rallya Aronin ja Elviksen kanssa omalla vuorolla hallilla. Tein kotona jo kummallekin treenisuunnitelman kertaamalla rally-kyltit läpi ja miettimällä, että mitä niistä meidän pitää harjoitella. Fiksuna kirjoitin kylttien numerot jo kotona ylös ja näin helpottui hallilla se, että löysin nopeasti juuri ne meidän kyltit.

Elviksen kanssa muisteltiin saksalaista käännöstä, eteen istumaan tulemista ja edessä istuen ohjaajan peruuttamista. Se oli ihan valtavan innoissaan kaikesta. Malttia harjoiteltiin myös lähtökyltillä, Elvis on niin malttaton, mutta tekee kyllä niin näyttävästi, että sen kanssa on superhauskaa.

Aronin kanssa pidin tiukkaa kriteeriä ääntelyn kanssa. Olen taas lipsunut siitä ja se näkyy, että pientenkin asioiden tekeminen hiljaa on Aronille vaikeaa.
Erikseen pähkäilin Aronin kanssa voittajan kylteistä peruuttamista, myös edessä istumista ja oikealla puolella tehviä käännöksiä. Näissä oikealla puolen kääntymisissä saatiin nyt ensimmäisiä edistys-askelia, että ihan puupökkelö takapää alkoikin kääntyä kivasti mukana. Nyt vaan pitäisi jumpata sitä ihan joka päivä, että edistyttäisiin.

Vaikka treenata pitäisi, on pääpaino ollut silti nyt metsälenkeistä nauttimisessa. Ihanaa on ollut ehtiä päivänvalolla metsään. Ja vielä tuli pakkanen, joka jäädytti maan ja auringonpaiste, joka virkisti. Joten nautittiin eilenkin maailman ihanimmasta ulkoilu-ilmasta.

Ensin ohitseni kirmasi bordercollie


Sitten japaninpystykorva paineli perässä


Ja partacollie oli mukana myös

Ja samaan tahtiinEi kommentteja:

Lähetä kommentti