torstai 24. lokakuuta 2013

Ruutu vastaan tunnari

Kumpi voitti?
Tänään kävin vähän tokottelemassa meille ihan vieraalla kentällä. Teemana oli vähän rikkoa rajoja ja kaavoja ruudun ja tunnarin kanssa. Olinhan jo todennut aikaisemmin, että maalin kierron tms. kautta Aron menee hyvin tunnareille ja onnistuu siellä. Joten jatkojalostin sitä tänään. 

-ensin merkille ja merkistä vasemmalle 10 m oli tunnarit rivissä valmiina. Merkiltä oikealla 20m päässä oli ruutu. Ekalla kerralla Aron jäi vähän kiinni merkille ja tarvitsi muutamankin kehoituksen, että se lähti kapuloille työskentelemään. Itse kapuloilla olo näytti hyvältä ja toi oikean.
-sitten merkin kautta ruutuun, tää oli hyvä.
- tämän jälkeen merkin kautta taas vasemmalle kapuloille, nyt pääsi tunnarivaiheeseen edellistä kertaa nopeammin, toi oman.
- sitten tunnarikapulat ruudun viereen, ruudusta ehkä noin 7 m päähän. Lähetys merkin kautta ruutuun, ruutuun top ja siitä käsky etsi oma. Tässä kohtaa Aron tarjoili hetken eri paikkoja ruudussa ja näytti hoo moilaselta. Kun odotin, se lopulta hylkäsi ruudun, meni kapuloille ja toi sieltä täydellä laukalla oman. Luovutus ja kaikki näytti hirmu itsevarmalta. Superkehut ja pallon jahtausta tähän kohtaan. Sai juosta myös pari maalin kiertoa ja sukeltaa mun jalkojen välistä, pallon heitin taaksepäin. 
- viimeinen oli lähetys merkin kautta ruutuun ja ne tunnarit oli siellä 7m ennen ruutua, en toki vienyt sinne omaa. Kiltisti laukkasi ruutuun yli tunnareiden. Ruutuun top ja maa ja menin palkkaamaan ruutuun. Oikein kivasti.

Kivat tokot, näitä tehdään kyllä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti