sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syksyä

Syksyiset metsälenkit on kyllä parhautta.

Toki hallillakin käytiin treenailemassa,
agijuttuja Petran kanssa. Olin etukäteen miettinyt, että niitä takaaleikkauksia on hyvä treeniä, samoin hyppyjä vinottain eli serpentiinikuvioita 4 hypyllä. Vuosi sitten tämä oli meidän taidoille ihan mahdotonta, mutta nyt selvittiin. Jos Aron tuli suoraan pituudelta kohti ensimmäistä hyppyä, se tietty leiskautti kunnon hypyn tähän ja yritin moneen kertaan jarruttaa tai tehdä rytmin muutosta, kovin hyvin en onnistunut. Eka kaarre siis turhankin iso. Ja mun ennakoivilla valsseilla rimahan siinä herkästi tippuu. Sitten Aron alkoi jo muistaa homman ulkoa ja sitä myöten onnistui ilman minua. Jos tultiin putkesta hypyille, sain sen suullisella käskyllä vähän paremmin kuulolle ja näin onnistuttiin toisesta suunnasta tehtynä. 

Ja kotikentällä on treenattu tunnaria, tolpan kierron kautta kapuloille ja tällä konstilla se oma nousee hyvällä asenteella. Juokseminen on kivaa ja näin menee kivalla tunteilla kohti tehtävää. 

Agikisoihin ihan hirveä kuume. Työvuorolistani ei vaan oikein tue tätä, sillä kolme perättäistä viikonloppua töissä, ei siis toivoakaan. Onneksi edes joskus minullakin on viikonloppu vapaana ja Tamskin kisat 26.10 seuraavaksi tähtäimessä. Sinne!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti