tiistai 1. helmikuuta 2011

Ja tunnaria

Tänään tehtiin iltakierroksen jälkeen kotipihassa tunnari niillä eilen klämityillä kapuloilla. Sen oman asettelin niin, ettei Aron heti juostessaan törmää siihen.
Aron meni kapuloille ja haisteli ja haisteli, kun kolmas haistelukierros alkoi, minäkin aloin jo jännittää, että kuinka tässä nyt käy. Aronin haistelu senkun kiihtyi, aivan kuin se olisi itsekin ihan hypellyt niiden kapuloiden päällä ja ympärillä, että mikä näistä on nyt se oikea, kun kaikissa on hajua. Sen peppu oli minuun päin, kun se lopulta nosti yhden ja toi sen minulle. Se oli oikea!! Jihuu!

Huomenna ja torstaina yritä pitää aivot levossa päiviä, sillä viikonloppuna meillä on tiedossa parasta ohjelmaa ja silloin pitää olla kummankin valmiita taas oppimaan uutta.

Jimmykin sai treenata Petran kanssa yhteisellä iltalenkillä ja Elvis sai tehdä seuraamista hyvien perusasentojen kera. Tosin Elviksellä on ollut viime viikon taas vatsavaivaa, taidan päätyä siihen, että se on keliaakikko. Keittelen sille nyt ainakin tämän viikon viljattomat ateriat. Sillä viikko sitten laitoin kaikkien koirien kuppeihin loput kaurapuurot, kun sitä tuli keitettyä enemmän kun lapset syö ja Elviksen vatsa ei kestänyt sitä lainkaan. Huokaus ja hiljakseen taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti