perjantai 25. helmikuuta 2011

Viimeinen tokokurssikerta

Tänään oli sitten viimenen kerta Haukkuapilan tokovalmennusta Nokian Meirän hallissa. On ollut kyllä hyvä kurssi ja pelkkää luksusta tuo lämpöisessä sisätilassa treeni. Jotten vaivu mihinkään alavireisyyteen kirjaan ensin kaikki kivat ja positiiviset asiat meidän tekemisessä
-uusi ryhmä ja uudet koirat (vaihdoin paikkaa viimeiseksi kerraksi tähän torstain ryhmään) ja Aron ei ollut moksiskaan.Se on selvästi käsittänyt, että minun kanssa tehdään juttuja eikä välitetä muista.
-seuraamisen aloituksissa tulee varmoja onnistumisia muutaman alun huomautuksen jälkeen. Piti kontaktia melko kivasti.
-kaukokäskyt onnistui superhyvin, kun otin eri vaihtoja itsekseni ihan mukavalta etäisyydeltä.
-paikallaolot ja kontakti evl-tyyppisessä aloituksessa sujuu. Nyt kyllä palkkasin ennen meidän maahanmeno vuoroa namilla muutamaan kertaan, kun ei kuunnellut viereisten maahan-käskyjä. Paikka istuminen ryhmässä on varma juttu, ainakin tällä hetkellä :-)

Ja mikä ei sit niin suju...
-tunnaria on tehty liikaa tällä viikolla. Lähti kapuloille hyvin, mutta oman nostettuaan meinasi viedä sen Pialle, joka katseli tunnaria siinä lähellä. Sitten pudotti oman ja pyysin uudestaan etsimään, nyt kiersi tunnarikasalla ja etsi ja etsi, ei onneksi nostanut tässä kohtaan mitään, Pia nosti sen oman takaisin sinne aloituspaikkaan ja nyt taisi tulla. Toistettiin tunnaria vielä pyynnöstäni ja osasin sählätä sen kanssa. Pia kuitenkin sanoi, että Aron osaa tuon haisteluhomman, minun pitäisi nyt saada sille vielä asenne, että aina pitää onnistua. Nyt tekee vähän puolihuolimattomasti, johtuen varmasti tämän viikon lukuisista toistoista.
-ruutuun menossa jää helposti pyörimään siihen eturajalle ja oma toimintani tässä kohtaa on ala-arvoista, ihan käsittämättömän hyvä koira, kun kestää melko paljon mun sähellystä. Anteeksi Aron.
Ruudussa ei myöskään malttanut tänään odottaa käsky-sanan jälkeen lupaa tulla sivulle, ampui välittömästi kohti minua, kun Pia sanoi käsky.

Että sellaista. Huomenna kokeenomainen harjoitus ja tässä menin vielä alkuviikosta vaihtamaan liikejärjestystä, kun ne kaukot ei näyttänyt vielä sittenkään toimivilta. Huomenna siis luoksetulo, tunnari ja ruutu-kisamaisesti. Toimisipa mun videokamera ja niin voisi sitten taas analysoida, että olenko edistynyt yhtään tässä hommassa...

1 kommentti:

  1. No höh, häntä pystyyn siellä. Noi ole muutakuin treeniä ja treeniä, ja sitä että itse skarppaat vielä pikkuriikkisen verran enemmän mitä olet tekemässä ja mitä haluat, että koira tekee :-). Hyvinhän Aron jo osaa voi-liikkeetkin, joten nyt sitä kisakalenteria uudelleen tonkimaan - jos se varasija 28 tai sinne päin ei tuotakkaan kisapaikkaa :-D.

    Pia

    Ps. Treeniseuraa kyllä täältä saa aikataulujen puitteissa, ainakin siihen asti, kunnes jaksan ylipäätään liikkua :-D.

    VastaaPoista