tiistai 16. heinäkuuta 2013

Mielenhallintaa

Tänäänkin Kyötikkälässä, reppu selässä lenkkeillen sinne ja takaisin. Treeniseurana Miinu ja Bertta. 

Aronin kanssa treenataan nyt mieltä :-)

Aloitimme kivalla jutulla eli ruudulla kokonaisena liikkeenä. Aronin ruutu oli itseasiassa meidän mittapuulla täydellinen. Ei ääntelyä, innokas mutta täsmällinen suoritus.
Tämän jälkeen Miinun liikkuroima tunnari, joka helppo, vain kolme kapulaa. Hyvin Aron teki ja hyvällä mielentilalla toi oman, vaikka kävi kova tuuli. Ihan älyttömän upeeta.
Nyt mielentila oli kohdillaan, joten perusasennossa kontaktia ja Miinu puuhasteli siinä vähän häiriköiden, muttei pahasti. Näin pääsin palkkaamaan Aronia ja sitten liikkeelle. Hyvää ja rentoa seuraamista ilman ääntä tai painetta. Vasemmalle käännöksissä kontakti erityisesti tipahtaa, mutta kun valmistelin käännöksen paremmin, suoriutui koirakin.

Kakkoskierros alkoi Aronin kohdalla kaukoilla kokeenomaisesti. Näistä Aron suoriutui ihan käsittämättömän hyvin, toki kun katsoin edestä päin, ei silmä näe ihan kaikkea. Mutta se keskittynyt asenne ja maltti Aronilla, se oli kuin rahaa sataisi taivaalta.

Loppuun vielä seuraamista, missä jostakin syystä tulikin ääntä. Se on niin pienestä kiinni. Aloin ilmeisesti ajatella, että tehdään seuraamista ja näin ollen tulin kireäksi. Tästä levottomuus. Kun kävelen rennosti, liikkuu myös Aron rennosti pitäen kontaktin ja paikan hyvin. Mun saatava lisää tätä mielentilaa, olen niin innoissani. 

Elvis kertasi tänään avoimen luokan hyppyä ja teki liikkuroidusti hypyn että kaukot. Sanoisinko että intoa oli enemmän kuin tarkkuutta, mutta ei se ple onneksi niin vakavaa, sillä tässäkin kohtaa mielentila oli hyvällä mallilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti