tiistai 23. helmikuuta 2010

kokeenomaista reeniä

Tänään reenailtiin kokeenomaisesti Riikan ja Jarin kanssa kyötikkälässä. Elviksen ohjelmassa oli käydä avoimen luokan liikkeet läpi Riikan ollessa liikkeenohjaaja. Mentiin liikkeet koejärjestyksessä ja palkatta, tosin kehuin koiraa liikkeiden välissä, mutta parhaiten Elvis keskittyy, jos se kanssa tekee liikkeet putkeen ilman suuria vapautuksia ja hillumisia liikkeiden välillä.
Joten seuraaminen:
-tässä näkyy into ja halu työskennellä, mutta tekninen osaaminen on kadonnut johonkin. Etupää tulee vähän eteenpäin ja takapää irtoaa toiselle uralle. Paha sanoa tästä yhtään mitään, mutta työtä se vielä vaatii.
liikkeestä maahanmeno:
-ok
luoksetulo:
-tässä otin vaan lyhyen suoran luoksetulon, kun stoppi ei ole hallussa. Tuli aika löysästi ja eteenistuminen taisi olla vähän vino. Tuli nyt kuitenkin suunnilleen niin kuin pitää.
liikkeestä seisominen
-taisi ottaa muutaman askeleen vielä käskyn jälkeen, mutta pysähtyi sitten. Suurin vaikeus on siinä vaiheessa kun kävelen koiran ohi, nyt alkoi tassutella perään. Ja just kun se eilen kotipihassa teki sen ihan nappiin. Joko tarvitsee tilata se "kyllä se kotona osaa pipo".
Nouto
- tässä lähtee hienosti kapulalle, tulee takaisin ravissa.
Kaukot
-näistä kymmenen pistettä ja papukaijamerkki :-)
Joten millä tehdä seuraaminen paremmaksi, luoksetulo nopeammaksi ja terävämpi pysähdys ja noudon palautusvauhti samaksi kuin meno?

Aron naksutteli jotakin iltasella ja se on kyllä hauska tapaus, tykkää kuin hullu puurosta peruutella ja millä vauhdilla :-) Jes Aronille kuitenkin siitä, että olen saanut sen tajuamaan seuraamisessa peruuttamaan. Eli perusasennossa ollaan ja siitä askel taakse, kulkee ihan oikein mukana ja istahtaa takaisin oikealle paikalle. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti