lauantai 6. helmikuuta 2010

pientä reeniä sittenkin

Vaikka niin lupasin, että perjantaina ei mitään koulutuksia, toisin kävi. Löysin itseni Kyötikkälästä kera Outin ja Jarin. Outi kanakursseilee täällä Kangasalla ja sen vuoksi oli sattumalta maisemissa.
Katsottiin yhdessä Aronin ohjattuja suuntia ja vuorossa oli oikeeee osa. 2. Vasenta tehtiin kolmena päivänä menneellä viikolla ja nyt työn alla tuo oikea. Asetelmat aivan kuten aikaisemmin, nyt makupalat oikealla lautasella, Outi vei aina namit paikalleen ja käveli myös vasemman lautasen kautta. Ensimmäisellä lähetyksellä Aron vähän jäi miettimään, mutta uusinta käskystä lähti sitten oikeaan ja löysi namit. Uusinta kerroilla alkoi sujumaan. Hyvä siis!!
Sitten lautaset pois ja näytin merkkiä, Aron ennakoi merkkiä ja pysäytystä, tähän avuksi siis alusta merkin taakse, heti alkoi toimimaan, merkki myös ilman alustaa tehtiin kerran ja hienosti pelitti.
Sitten katsottiin Aronin seuruuta, olen itse puhumaton, tasan naksu kertoo, että hyvin menee. Tässä Aron teki hyvää työtä, kerran sen kontakti katkesi. Outi näki, että Aron pikkuisen seilaa siinä sivullani ja helposti tulee eteenpäin. Jatkossa yritän laittaa namit liivin takataskuun ja hakea namin sieltä naksu jälkeen ja katsoa vaikuttaako tämä asentoon.

Viikon päästä Aron myös menossa Niihamaan näyttelyyn pentuluokkaan, joten tehtiin vielä loppuun pienet näyttelyreenit. Aron harjoitteli näyttelyhihnassa seisomista, juoksemista ja näyttelytunnelmaa luomaan Jari otti Jojon autosta ja harjoiteltiin mm. sellaista että Aron seisoo paikallaan minun kanssani ja Jojo juoksee ikään kuin kehässä ollen meidän ohitse. Saimme onnistumisia, mutta meno on niin pentumaista, onneksi me ollaankin menossa pentuluokkaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti