torstai 25. helmikuuta 2010

Lyhyt reeni Elviksellä

Aronin vatsatauti alkaa helpottaa, vielä aamulla se teki hyvin löysän kasan ulos, mutta yö saatiin onneksi nukuttua. Keitin sille aamupalaksi riisivelliä ja vielä aamupäivällä oli tullut ulos löysää. Mies kertoi vieneensä Aronia viisi kertaa työpäiväni aikana ulos asioille, mutta vain yhdellä kertaa oli tullut löysää. Joten iltapäivällä kera attapekt-tablettien Aron sai pienen määrän piimää, raejuustoa ja riisiä ja samanlaisen pikkuaterian iltapalaksi. Pysyisivät nyt kiinteänä.....Joten Aron on täydellisellä koulutustauolla, koulutukseen tarvitaan makupaloja ja hetken jo harkitsin jotakin leluriekkumisia ulkona, mutta parempi nyt antaa toipua ja jatketaan kun vatsa on kunnossa. Ihmeen rento kaveri kuitenkin tänään vaikkei ole nyt älytehtäviä ollutkaan.

Elvis teki kanssani 10 minuutin reenin, joka piti sisällään paljon erilaisia liikkeestä seis-juttuja, alkoi lupaavasti, koira kävi istumaan käskyn kuultuaan. No muistin sitten sanoa seiso-käskyn oikealla äänenpainolla ja sitten alkoi taas toimimaan :-)
Sitten luoksetulon pariin, ensin monta harjoitusta seisomisasennosta tänne, eli se luoksetulon loppuosa. Tässä menisi mielellään suoraan sivulle, tosin eihän sillä kokeessa niin väliä ole, mutta kun tänne tarkoittaa istu eteeni, niin otin muutaman toiston myös tänne lyhyeltä matkalta. Sitten suunnittelin stoppia, mutta nyt ennakointia näkyi niin paljon, että otin neljä suoraa luoksetuloa, kunnes viidennellä uskalsin stopata. Tämä meni niin nappiin, pienellä ennakoinnilla eli tulee laukalla, mutta melkein ravivauhti, sain koiran pysähtymään niille sijoilleen pelkällä suullisella käskyllä. Tämä stoppi oli niin hyvä, että kehujen kanssa leikittiin ja Elvis sai mennä lelu suussa autolle asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti