tiistai 15. marraskuuta 2011

maanantain tokot

Eilen ensin urheiltiin, juoksin Herrat Aronin ja Elviksen kanssa 9 km lenkin ja kilometri vielä loppukävelyä päälle. Aron juoksi suurimman osan lenkistä vapaan ja välillä spurttaili minun ja Elviksen ohi kaasu pohjassa.

Sitten illan valkkuryhmän tokoihin.
Aron odottaa vuoroaan


Ja pääsi myös tekemään:
- 2 kertaa ruutu kokonaisena liikkeenä, pointti oli siinä loppuosassa, että nouseeko peppu liikkurin käskyllä. Ensimmäinen ruutu oli kaikkinensa kovin hyvä, tässä tuo loppukävely tehtiin niin, että kahden käskyn jälkeen kävin palkkaamassa koiran ruutuun, kun pysyi siellä niin kauniisti. Toisella kertaa jäi ruutuun vähän eteen, mutta hyväksyin tämän, loppuosan oli taasen hyvin,vasta kahden käskyn jälkeen kutsuin sivulle.

-ohjattua, missä vietiin kapulat, mutta yritin vahvistaa sitä hetkeä kun koira lähtee kapuloille heittämällä pallon perään hetkeä ennen kuin koira saavuttaa merkin. En onnistunut kovin hyvin, Aron jo vilkaisi uusinnalla mennessä merkille, että tuleeko pallo, jolloin meno merkille ei ole täysillä eteenpäin. Pitänee miettiä tätä. Lennosta oleva merkille meno oli meidän päivän paras.

-tunnari, jossa rivissä normi määrää enemmän kapuloita, hyvin haisteli ja löysi oman.

-luoksetuloa, jossa liikkuroinnit. En tykkää nyt tuosta vauhdista, laukkaa, mutta toivoisin vähän kaasua lisää. Tehtiin ensin suora luoksetulo, sitten stoppi, joka oli ihan mukiinmenevä, tosin voisi tehdä parammankin stopin, sitten taas suoraa tuosta stoppi-asennosta. Kaikissa luoksetuloissa tuli laukalla, mutta varovaisella sellaisella.

-omissa höntsäilyissä tietty seuraamista. Uskallan varovasti hehkuttaa, että tämä on alkanut parantua. Sain tosi hyviä pätkiä, liikkeelle lähtöjä jne. joten joku parantava prosessi on nyt menossa. Aronilla oli asennetta tänään.

-lisäksi kaukojen taka-käskyä, jota on tehty jo monen jauhelihapihvinpalasen edestä tänä samana päivänä, viikon (kuukauden)projekti saada se järjestykseen. Kyseessä on siis kaukojen seiso-istu, jossa se todellakin nykäisee peppua eteenpäin. Viritin kotona kirjan koiran tassujen alle, että näin edestä päin pienenkin nykäyksen jos tassut tulivat kirjan päältä pois ja huh, kyllä on aikakin ottaa tämä tuhansien toistojen alle. Eli erikseen ja lennosta nyt miljoona peruutusta, jotka päättyvät istumiseen ja sitten sama tekniikka liikkeeseen. Saa nähdä onnistunko...

Treeneissä oli mukana myös pieni Ihme :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti