keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Karanteenin kuulumisia

Kennelyskä karanteeniimme kuuluu jo parempaa. Kumpikin koira on nyt oireeton. Kävellään tämän viikon loppuun vielä rauhallisesti hihnassa lyhyitä kävelyitä ja ensi viikolla sitten lisää liikuntaa. Kumpikin koira on toista mieltä tuosta rauhallisesta kävelystä, joten luultavasti niiltä lähtee lapasesta, jos ja kun pääsevät ensi viikolla vapaana juoksemaan.
Kummankin kanssa ollaan temputeltu sisällä, Aron on kuitenkin jo puuhastellut enemmän. Sisätemppuina ollaan jumppailtu takajalkojen nostamista sohvalle tai sitten uusi pomppu-temppu, jossa yritän saada koira seisomaan takajaloillaan. Naksuteltiin eilen myös jääviä asentoja läpi ja Aron on kyllä nyt hyvä näissä. Kymmenen naksua/namia yhtä asentoa kohti ja lopuksi yksi setti, jossa kaikkia 3 asentoa sekalaisessa järjestyksessä.

Nenätehtävänä sai tänään etsiä kotipihassa yhtä tunnarikapulaa lumihangesta. Ensimmäisen kapulan kohdalla tehtävä oli vaikea, etsi ja etsi, selvästi jumittui etsimään vain yhdessä kohtaa eikä laajentanut kovinkaan äkkiä etsintäänsä. Tässä Aron kyllä työskenteli tosi rauhallisesti, joten ihan hyvä ohjelmanumero sellaiselle, joka hissukseen saa rasittua vähän enemmän. Toisella kertaa tunnarikapula löytyi hangesta jo vähän nopeammin ja iltasella kolmas kerta toden sanoi, nyt aikaa ei mennyt enää ja kapula löytyi. Aron olisi niin riekkunut tästä tulleen palkan kanssa, mutta jälkitautien pelossa kiiresti sisälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti