tiistai 12. kesäkuuta 2012

Jälkitreeniä-lähinnä hyvää yritystä

Tänään hyvillä mielin jälkimetsään Sari K:n kanssa ja happamin mielin metsästä pois...Keli oli hiostavan kuuma, mutta jälkien vanhetessa tuli 10 min rankkasade, joka sitten ilmeisesti huuhteli jäljen hajuja niin hyvin pois, ettei Aronin jäljestämisestä tullut yhtään mitään.

Ensin tehtiin kuitenkin esineet, joita oli valmiina ruudussamme 3 kpl. Ensimmäinen pisto tuotti esineen hyvin, sitten keski/ etuesineen ohi Aron laukkasi ja vaatii toisenkin pistotuksen, että haju osui nenään. Jostain syystä oikean takanurkan esine ei vaan heti noussut, vaikka Aron kävikin siellä, teki hommia kuitenkin reippaana ja lopulta se kolmaskin esine nousi. Treenissä oli kiva huomata, että kun olin palkannut ekan esineen pienellä makupalalla, oli Aron kiinnostuneempi lähtemään toisen esineen hakuun kuin se, että olisi kytännyt tuleeko lisää namia. Hyvä asenne siis!

Sitten se Aronin jälki, jonka janalla Aron meni loistavasti luotisuoraan, reagoi siihen hyvin ja lähti reippaana...takajäljelle. Pah!! Käänsin koiran ja sanoin, että olet takajäljellä. Siitä jäljestys alkoi sitten oikeaan suuntaan, mutta ekaa keppiä en itse nähnyt, yli kuulemma mentiin, huomasin, että Aronin jäljestys ei ole yhtään sitä normia ja tuntui, että oli koko ajan hukassa jäljestä. Lopulta huomasin, että pyöritään koko ajan samaa ympyrää ja koira oli lähinnä lenkillä, parempi oli lopettaa siihen ja irroittaa koira valjaista. Jäljesti siis alussa, mutta jälki oli yli 2 tuntia vanha ja rankkasateen huuhtoma, Aron ei ole tarpeeksi kokenut, että se osaisi seurata tuollaista jälkeä. Joten tyhjin käsin tultiin takaisin. Mun keppilaskurissa tämä näyttää karmealta, mutta näillä lahjoilla mennään....Kurtillakin oli vaikeuksia omalla jäljellään, mutta se sentäs nosteli keppejä.

Illalla tehtiin vielä pelkkää seuraamistreeniä jalkapallokentän laidalla, kyllä siinä(kin) on projektia. Opin kuitenkin, että kontaktin pitäminen on avainsana siihen, joten tiheää naksutusta ja sitä, että kontakti ei katkeisi jokaisen namin jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti