sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus, kesä ja kukkaset

Pojat vietti juhannusta pellossa

Ei hitsi, toi ei tuu ikinä tuolta pois

ja sitten niitä kukkasia, juhannuksena kesä on kauneimmillaan
Vähän treenattiinkin sunnuntaina, seuraksi saatiin Anna kera Pipsan ja Nellin, tulivat ihan tänne meille asti, joten mentiin Suoraman kentille tokoilemaan. Ensin pienet lenkkeilyt alkuverryttelyksi.

Aron näytti, miten seuraaminen on edistynyt. Tai ainakin Anna sanoi, että Aron näytti paljon paremmalta kuin aikaisemmin, jatkamme siis panostamalla kontaktiin ja vahvistan sitä nyt runsaasti, että päästään eteenpäin.
Tehtiin myös tunnari, ihan liikkuroitu riviasetelma, Aron oli loistava. Sitten pientä testausta, että tehtiin kokeenomaisesti ruutu kokonaisena liikkeenä, tämän Aron teki niin hyvin kuin osaa ja ehdottomasti kympin ruutu :-) Siitä kisakehuin tunnarin aloitukseen, nyt tunsin sen pienen kisamaisen väreilyn, mutta Aron teki myös tässä hyvän tunnistusnoudon, vaikka ihan vähän nousi siitä hyvästä ruutu-suorituksesta. Joten täytyy nyt vaan tehdä kaikenlaisia tunnareita ja pitää siinä positiivinen asenne.

Lopuksi katsottiin meidän ohjattua noutoa, jossa merkille meno on taas huono, näyttää täsmälleen samalta kuin vuosi sitten. Se, että pitää odottaa ennen kuin pääsee merkille, laskee vireen. Aron voisi mennä täysillä sinne merkin taakse, kun vain keksin miten.....

Kiitos Anna hyvästä treeniseurasta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti