torstai 12. heinäkuuta 2012

Hei me treenataan

Leirillä on monella ollut kamera mukana ja yllätykseksi Veera Kiuru on saanut kuvattua Aronin seuraamista leirillä. Selvästi Aronin seuruun asenne on alkanut löytyä. Kiitos Veera näistä kuvista, et tiedäkään kuinka suossa me ollaan tämän seuruun kanssa oltu.
Tänään treenattiin kuitenkin jotain ihan muuta kuin seuraamista. Oltiin Sari Kärnän kanssa todella märässä jälkimetsässä Kangasalan Lihasulan/ Suinulan perukoilla. Vettä tuli kun ajoimme metsiä kohti ja olin ihan litimärkä kun talloin Kurtille jälkeä. Sade kuitenkin taukosi ja Sari teki Aronille jäljen märkään metsään, helpot olosuhteet meille. Jos tulee rankkasade jäljen päälle, ollaan vaikeuksissa.

Aronin jälki oli 800m pitkä, sisälsi 6 keppiä. Vanheni 1½ tuntia. Jana oli huonoin mitä on nyt ollut, tähän mun on pakko nyt tehdä taas selvät suunnitelmat. Ei edennyt suoraan ja takajälkikin taas kerran. Eihän ressata takajäljistä. Jäljen ajo oli hyvää ja kepeistä mentiin yli vain ensimmäisestä. Eli keppimotivaatio näytti tänään siltä, että 5/6 keppiä onnistui. Yksi oli jopa ihan suorpursun/ mustikanvarpujen seassa ja Aron jaksoi etsiä sitä sieltä jostakin.  Aronin jäljestys on tarkempaa, kun ajoin jälkeä pitäen liinaa hyvällä tuntumalla ja kävelen lähempänä koiraa. Näin Aron jotenkin keskittyy paremmin ja kepit nousi. Kiitos Sari kommenteista ja hyvästä jäljestä.

Esineruudussa sujui ensimmäinen suora pisto superhyvin. Aron paineli suoraan ja tuli takaisin esine suussa. Kahta muuta esinettä piti pistottaa useamman kerran, mutta Aron jaksoi etsiä ja nekin nousivat.

Metsätreenien jälkeen oli pari tuntia aikaa toipua ja sitten taas lähdettiin Aronin kanssa matkaan. Niihamassa oli agitreenit ja tänään meitä oli vain kolme koirakkoa paikalla. Ehdittiin tehdä pari kierrosta ja kahta eri rataa. Onnistumisia tuli mm. niistossa ja Aron teki myös keinua hyvin osana rataa. Jaksan olla onnellinen, jos edes joku ohjausjuttu minulla onnistuu. Kiitos Anulle mukavista treeneistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti