sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Helppoa itsetunnon kohotusta

Käytiin tänään Miinun kanssa sdp-hallilla treenailemassa vähän agia. Ei ole helppoa suunnitella niin, ettei aina tehdä jotain liian vaikeaa tai määrältään liikaa. Joten etukäteen suunnittelin, että harjoitellaan rengasta osana hyppysuoraa ja kerrataan kontaktit sekä pujottelu. Onneksi Miinu oli mukana toppuuttelemassa, kun kysyn, että pitäisikö vielä ottaa kerran.

Eli Aron aloitti sellaisella suoralla, joita olen nähnyt ykkösluokan kisoissa. Näissä on usein siis suora, jossa on hyppy, rengas, putki ja Aron kun katsoo sitä putkea, seuraa siitä se, ettei se hyppää kunnolla rengasta. Joten tänäänkin tämä ilmeni, mutta Miinu käski minun keskittyä siihen, etten häiritse koiraa ja tämän myötä saatiin vastaavanlainen suora onnistumaan ilman riman pudotuksia tai rengas-esteen halkomisia.

Kontakteilla vahvistettiin sitä tonttia erikseen ja sitten muutaman kerran kaikki kolme kontaktiestettä läpi. Aron teki hyvin.

Tehtiin myös suoraa, jossa oli hyppy, kepit ja putki. Tuo putki toimi palkkana, jos teki pujottelun oikein. Otettiin tämä harjoitus kaksi kertaa onnistuen, niin että oma sijainti oli sekä vasemmalla että oikealla puolen. Onnistui.

Aron teki oikein hyvin. Pitäisi agissakin muista tehdä välillä lyhyitä ja helppoja harjoituksia!!

Elviskin kävi kerran kentällä, tosin se oli sitä mieltä, että haluaa autoon, sillä se vajosi heti paineistumistilaan, kun piti tulla ulos autosta. Kerran se pääsi livahtamaan autolle sieltä hallista, kun ovi oli auki.Kerran sen teki mieli paeta kentältä, kun Miinu korjasi hyppyesteen siivekkeitä tai jotain rimaa. Ystävällisesti toin Elviksen takaisin kentälle ja mentiin juosten heti putkeen. Sitten muutama toisto helpon hypyn kautta putkeen sekä kolmen hypyn hyppely. Näin kun pitää tempoa vauhdikkaana ei Elvis ehdi vajota kooma/paineistumis/rapiseeko jossain tilaan, vaan näyttää ihan nauttivan hommasta. Heti kun oli hyvä, pääsi pallo suussa palkaksi autoon.

Loppukävelyt tehtiin kera kolmen koiran, Aron, Elvis ja Bertta olivat ihan mussukoita :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti