keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Treenamattomuutta

Ei usko tätä itsekkään, mutta meillä on jo monta treenaamatonta päivää takana. Aron ollut täysin kesälomalla, mitä nyt eilen ihan pikkasen kaukokäskyjä ja pätkä seuruuta takapihalla. Hyviä lenkkejä ollaan kyllä tehty, mutta siinä kaikki.
Itse en tunne kylläkään, että oltaisiin ehditty huilata, sillä osaan kyllä täyttää kalenteria ja järjestää aktiviteettia. Perjantaina vietettiin työkaverin kesäjuhlia, lauantaina olin lasten kanssa Wasalandiassa, sunnuntaina tehtiin tunnin lenkki aamulla ja melkein kahden tunnin lenkki illalla, välissä pakersin grilliherkku-ateriaa perheelle ja kävin ratsastamassa tosi pitkästä aikaa. Maanantaina kuskasin Petraa kesäleirille ja olin iltavuorossa. Tänään vietin laatu-aikaa Petteri-pojan kanssa ja iltasella käytiin Elinan ja schape-Ellin kanssa lenkkeilemässä 14 km korpimetsissä. Ja nyt sitten yövuorossa miettien, että mitä pakataan leirille :-)

Meillä siis tulossa kesän odotetuin juttu, joka on SBCAK:n leiri Hartolassa. Otan molemmat koira mukaan, sillä Elvikselläkin voi olla siellä ihan hauskaa. Yleisleiri-nimikkeellä siellä treenataan kaikkia lajeja, mutta itse ilmoittauduin Aronin kanssa tokoryhmään kahdeksi päiväksi ja kolmanneksi agiryhmään. Leiri alkaa jo torstaina ja varmasti keksitään kyllä kaikenlaista, mitä voidaan jo silloin tehdä. Osallistujia on tulossa paljon ja monta tuttua ennestään. Joten palaan blogin ääreen sitten leirin jälkeen kertoen, mitä kaikkea uutta me opittiin.

1 kommentti:

  1. Moi. Tosi mukava leiri ja leiri seura!!!Hauskoja tulevia reenejä leirin innoittamana sinne:) Ulla ja Salama...Ps. mie löysin tän blogin ...

    VastaaPoista