keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Ja lopulta kaikki onnistuu -treenit

Ihana aurinko lämmitti jo tänään, joten autolla Kangasalan prismalle, siitä kolmen koiran kanssa hyvä lenkki kohti kisapirttiä ja takaisin tullessa Aronille pienet tokoilut. Suunnitelmana oli leikkiä ruudun ja merkkien kanssa, mutta samantien kun sain ruudun rakennettua, vei tuuli jo kulmamerkit mennessään. No voi höh! Mitäs me sitten tehtäisiin...

Joten suunnitelma b-takataskusta:
Ensin seuraa ja yksi käännös vasemmalle, sitten liikkeestä maahanmeno, kävelin 30 askelta ja siitä luoksetulo. Tässä meni kaikki ihan nappiin, käsittämätöntä. Seuraamiseen lähtö koira ihan hiljaa, kävi hyvin maahan, odotti hyvin luoksetulokutsua ja tuli ihan suoraan eteeni istumaan. Istui edessäni ihan hiljaa ja odotti, että mitä tapahtuu. Vau.

Sitten lelupalkan jälkeen seuraa ja liikkeestä istuminen. Tässä edisti seuraamisessa, mutta heti kun asettui oikeaan kohtaan annoin istu käskyn. Istui hyvin ja kun palasin sivulle, odotti nätisti. Hyvä.

Sitten yksi tunnari. Tässä se oma oli erilainen kapula kun muut, mutta tärkeintä oli vaan saada onnistunut juttu ja Aron toi varman oloisena oman. Vauhdista hirmu jippiit ja loppuajan vain leikin Aronin kanssa ja kehuin sitä valtavasti. Pienet reenit, suuri ilo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti