lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kohti voittajaa

Nyt se on tehty, Aron on ilmoitettu tokokokeeseen ja voittaja meillä edessä. Koepaikka löytyi Pieksamäeltä 16.4 eli reilu kuukausi aikaa hioa juttuja valmiiksi. Onneksi olen saanut sovittua treeniseuraa ensi viikolle, joten nyt harjoitellaan.
Tänään tehtiin päivällä Aronin kanssa vähän juoksulenkkiä ja iltasella mentiinkin lasten ja koirien kanssa Suoraman koulun pihaan. Petra haluaa taluttaa Jimmyä ja jos Petralla on froliccia taskussa, seuraa Jimmy tyttöä vaikka maailman ääriin.

Elviksen jätin nyt tämän päivän juoksulenkiltä kotiin, (mukana kuitenkin koulunpihareissulla) sillä se on tosi laiha ja vaikka virtaa siinä piisaa, en halua, että se käyttää viimeisetkin energialähteensä juoksemiseen. Tärkeintä olisi saada se nyt lihomaan, vähintään estää laihtuminen. Raakaravinto ja tarkemmin Murremix kanakasvis-tuote sopii Elvikselle, mutta olen antanut tätä ruokaa nyt pieniä määriä monta kertaa päivässä. Ulosteet on kiinteitä ja tällä tiellä jatketaan isommin annoksin, jos Elviksen vatsa sen suo.

Aronin kanssa tokoteltiin ensin ruutua, jossa se niin mielellään tarjoaa merkkiä tänään ruudun taakse oikean merkin takana. Ruutuni oli pelkät kulmamerkit ja tälläisessä ruudussa ongelma tulee silloin tällöin esiin. Kun Aron meni oikeaan kohtaan ruutua, kehut oli valtavat.
Sitten tein vähän luoksetulon eri osia läpi ja tämä liike näyttää ihan hyvältä.
Tehtiin myös yksi pelkkä yhden tunnarin etsintä, jossa tärkeintä oli se luovutustilanne. Turhan usein meillä on liian hätäinen tilanne, kun koira on tikku suussa edessäni. Nyt käytin tähän aikaa ennenkuin sanoin irti.
Lisäksi seuraamista ja liikkeestä istuminen. Aluksi liikkeelle lähdöissä olisi halunnut piipata, mutta muutaman kommentin jälkeen pystyy tekemään äänettömästikin. Istuminen onnistui.
Lopuksi kaukoja, joissa vähän epävarma etu-käskyllä. Sitä yksittäistä siirtymään tehtiin vielä kotipihassa erikseen nakin voimalla sekä sisällä, että sain paljon onnistuineita reaktioita sanalle etu.

2 kommenttia:

 1. Meilläkin aloitettiin aikoinaan barffaus noilla helpoilla murren mixeillä ja kanansiivillä. Sittemmin jätin (ällöttävät...) mixit pois ja siirryin tekemään itse kasvissoseen ja erikseen sitten ostin erilaiset lihat. Ja näillä mennään edelleen. Itse tehty kasvissose + liha tuoksuukin paljon paremmalta kuin noi mixit.. ihan vain näin henk.koht. mielipide :-). Mitä sä annat nyt tuon mixin lisäksi? Kanansiipiäkö?

  Ja treeni-iloa paljon tulevaa koitosta silmällä pitäen!! Harmillisesti näyttää siltä, että musta ei häävisti treeniseuraa nyt ole tulossa, mutta josko sitten keväällä sinne jälkimetsään ja laittaisi tähtäimen :-D.

  Terkkuja,
  Pia

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja paranemista Elvikselle, toivottavasti sopiva ruokavalio rokkarille löytyy!
  Pienenä korjauksena aikaisempaan kirjoitukseen, että Elviksen äidin veljellä ei ole IBD:tä vaan tähystyksen jälkeen ELL diagnosoi imeytymishäiriön.
  Pidäthän minutkin ajantasalla Elviksen tilanteesta.

  t. Hanna ja lauma

  VastaaPoista