perjantai 16. maaliskuuta 2012

Sisätreeniä

Jos ei pihalla oikein voi treenata, onneksi meidän olohuoneessa voi :-)

Tänään meni kyllä turhan monta jauhelihapihviä, kun innostuttiin.
-Aron jumppaili takapäätää sohvalle etujalat pysyy olkkarin matossa
-etutassut vadin päälle, siinä pyörimistä, myötäpäivään oli tosi helppoa, vastapäivään tosi vaikeeta
-seuraamisen askeleita eteenpäin ja taaksepäin, Aron ei jotenkin tykkää kohdasta 2 askelta taaksepäin, mutta jos sitä tekee satunnaisesti muiden välissä, ei sille ehdi tulla yäk-asennetta.
-tänne ja takaa-käskyjä
-tunnarikapulan nostamista maasta ilman etten koske siihen missään vaiheessa itse, Aron sai tulla eteen asti istumaan kapula suussa ja hikaisin jes ja namin heitto heti kun asettui eteen istumaan hyvin, Aron ihan innostui kyllä tästä, hyvä treeni!Pitäisi tehdä enemmän ns. tarjoamisen kautta näitä noudon pitoja, kun näissä ei ala piipata.
- lopuksi namin pitämistä kuonolla. Meni hetki, että Aron tajus mitä mä nyt oikein haluan. Tein ensin helposti eli Aron istui, laitoin namin sen tassun päälle ja vasta vapautuksen jälkeen sai namin ottaa. Kun tämä onnistui, pistin namin kuonolle ja vapautuksen jälkeen koira liikautti päätään ja tiputti namin suuhunsa, hauskaa :-)

Päivän lenkki tehtiin heti aamusta, jäällä tottakai. Kaikkialla muualla tuntuu että risut takertuu koirien turkkiin tai kura lentää, jäällä ei tapahdu kumpaakaan. Kävin juttelemassa pilkkijöidenkin kanssa ja kertoivat, että jää on vielä paksua ja turvallista liikkua. Hissuttelin koirien perässä melkein 2 tuntia, joka ei välttämättä oikein hyväksi ole mun huonoille keuhkoille, mutta pojat saivat juosta niin paljon kuin halusivat ja sehän mun mieltä lämmittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti