sunnuntai 19. elokuuta 2012

Jälki on vaan parasta!

Jopas on pitänyt kiirettä, kohta viikko viimeisimmästä kirjoituksesta. Kun mietin kulunutta viikkoa, en ole kyllä millään ehtinyt istahtaa koneen ääreen, joten tässä lyhyt kertaus mitä ollaan puuhailtu.

Aron sai useamman vapaapäivän treeneistä, vaikka keskiviikko-ilta kuluikin Koivumäessa, tosin kokoustaessa Tavesin hallitusasioita. Grillattiin makkaraa ja lapsetkin oli mukana, oikein kiva ilta.

Torstaina oli agi-illan aika ja tehtiin ihan historiaa. Ohjelmassa oli agi.fi lehdessä ollut aurinkoharjoitus nro 3. Siinä on kaksi putkea keskellä ja hyppyesteitä auringon lailla siinä ympärillä. 10 esteen radalla saatiinkin kovasti harjoitella putken pimeää kulmaa, hyppyesteitä lähettäen kiertämään takaa ja sitä, että edellistä hyppyä ei vaan hypätä vaan joka ikisessä kohdassa on ohjattava ja kerrottava mikä este seuraavaksi mennään. Oikein tekniikkaa ja tekniikkaa. Ja kun oltiin tehty ensin Aronin kanssa paloissa, tehtiin lopulta puhtaasti se 10 estettä. Mun täytyi lähes ajatella ääneen jokaista kuviota, mutta oli ihan voittajan tunnelma, kun kaikki onnistui putkeen.

Perjantai ajettiinkin Sysmän mökille. Seurana lapset, kaverini Elina ja Elinan lapset sekä Elli-shapendoes, jolla oli juoksut juuri loppumassa. Kovin hyvältä se Aronin ja Elviksen nenään tuoksui ja ensimmäisen yön Aron yritti piipittää Ellin perään, mutta suht mukavasti selvittiin kuitenkin. Sunnuntaina vähän mietitytti, että miten Aron jaksaa tsempata jälkitreeneissä, kun takana on tuollainen viikonloppu, missä ajatukset oli kuitenkin eniten Ellissä. Tehtiin myös paljon pitkiä hyviä lenkkejä, siellä pojat juoksi ennemmin metsässä kuin roikkuivat Ellin hännässä, Sysmässä on loistavat lenkkimetsät.

Ja sunnuntai huipentui Pian ja Hannan kanssa jälkimetsässä. Juotiin nimittäin mestarikahvit ja nautittiin vasta uunista tullutta piirakkaa, Voi miten hienoa!!

Aronin jälki sisälsi 6 keppiä, ajettiin 1½ tuntia vanhana, keli oli vesisateinen ja pituutta en muistanut kysyä, oli sitä kuitenkin siinä ihan riittävästi. Janalle meidän pitää kyllä jatkossa keskittyä ihan eri tavalla kuin tänään, Aron meni kyllä suoraan, mutta sitkeästi takajäljelle ja vielä toiseenkin kertaan sinne, kun yritin kääntää suuntaa. Keppisaldo oli tänään 5/6. Keppi nro 3 jäi metsään vaikka lähes sen yli ajettiin. Aron teki kyllä ihan mukavasti töitä, vaikeuksia sillä oli kahteen kertaan kohdassa, missä jälki tulee metsäautotielle ja Aron mielessään ajattelee, että ylitetään tie vaikka jälki ikäänkuin jatkuu siinä tiellä ja menee vasta myöhemmin metsään. Kovin monta tarkistusta tehtiin näissä kohdissa, tosin itse Aron ne kuitenkin ratkaisi. Palautetta sain siitä, että ajan jälkeä kovin lähellä Aronia/ lyhyellä liinan mitalla. Jälkitreenimotivaatiota sain silti taas ihan litran mitalla, sillä voisi kuvitella, että vesisateisessa metsässä luulis kaipaavan jotakin muuta sisäsiistiä juttua, mutta miten kivaa oli tehdä Huille jälki, jossa oli vähän kaikkee ja käydä tekemässä pari harhaa Tuplan jäljelle. Tupla ei edes harhautunut niihin, joten ens kerralla vois yrittää vähän paremmin. Jälkijutuissa on vaan niin paljon kaikkee mitä vois treenata ja kyllä se metsäjälki on vaan se mun juttu!!

Esineetkin treenattiin myös. Aron haki sukkelaan kaksi ensimmäistä esinettä, mutta kolmas oli vaikea. se oli sellainen pieni muovinen läpyskä, jonka Tupla oli jo kerran suussaan kantanut pois ruudusta. Aronin nenään se ei millään ottanut, lopulta Pia kävi siellä ruudun takalaidalla näyttämässä esinettä ja tämän jälkeen Aron meni ihan raivolla sinne ruudun takareunaan etsimään sitä,lopulta toi ja voi miten se oli hyvä juttu! Pitäisi muistaa näissä esineissäkin treenata kaikenlaisia materiaaleja, kovin monta esinetreeniä on menty helpoilla esineillä, tosin Aronin motivaatiokin on ihan jees näiden helppojen ruutujen myötä. Kiitos kuitenki Pia ja Hanna mukavasta ja joskin märästä illasta.

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellesi!! Tassupyyhekin on jo testattu ja hyväksi havaittu :-).

    Illat pimenee, kohta ei enää iltajälkiä tehdä :-(.

    VastaaPoista