keskiviikko 4. marraskuuta 2009

pikkureenejä Aronille

Eilen lenkitin ensin Aronin, taskussa paljon namia ja piti harjoitella hihnassa kulkemista, tai lähinnä sitä ettei vetämällä pääse mihinkään. Ongelmaa ei esiintynyt, sillä Aron tarjoili hyvinkin aktivisesti katsekontaktia ja seuruuta. Kävelin parin kaupan pihan kautta ja Löytötexin ovien edessä otin pikkureeniä, sama ihmeellinen juttu toistui kuin sunnuntaina, että askelseuraamisssa istuminen automattisesti on jotenkin hukassa, namikäden avulla sain korjattua tilannetta ja illalla otin sitten naksun kera eteissä peilin edessä harjoitusta. Siinä sivulle siirtymiset ja muutaman askeleen seuraamiset päättyen istumisen sujuivat oikein hyvin avuitta.
No sen illan lenkki kuitenkin jatkui ja taskussa oli kolme keppiä, jotka sitten pudotin maahan koulunpihassa. Niin pimeää oli, etten itse nähnyt missä ne kepit oli, mutta hyvin se Aron ne nenällään löysi. Ja ilman käskyjä :-)
Sitten Aron kotiin ja isojen poikien kanssa lenkille. Kangasalan kirkkoharjussa oli lenkkipolulla tosi paljon ihmisiä liikkeellä ja pimeetä oli, piti meidänkin lenkkeillä siellä valaistulla reitillä, tosin pojat oli koko lenkin remmissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti