perjantai 13. marraskuuta 2009

Torstaina tunnaria ja laatuaikaa

Elviksellä alkoi eilen kotipihassa tunnari-teho-viikko. Harjoitukset eivät alkaneet kovin menestyksekkäästi, sillä jostain syystä se tuntuu hakevan vaan jonkun. Taskussa olikin sitten 5 kapulaa hajuuntumassa sillä välin, kun harjoiteltiin kaukoja. Sitten tunnarin pariin, toistoja otettiin useampi ja viimeisimmillä Elvis taas muisti, että etsintää pitää tehdä. Ja ihan alkuvaiheista taas aloiteltiin, eli kasa vääriä ja se oikea kapula väärän kasan takana. Lopulta se ihan haisteli sitä kasaa ja hylkäsi sen kun oikeaa ei löytynyt, vasta sitten se kääntyi etsimään sitä oikeaa siitä ympäriltä. Jes!!

Aronin kanssa vietimme kaksistaan laatu-aikaa Petran ollessa jumpassa. Jumppa kestää 50 minuuttia ja siinä ajassa tekee Aronin kanssa jo vaikka mitä. Käveltiiinkin s-marketin ovien eteen ja siinä kontaktia ilman hihnaa. Seuruutin kahdeksikkoa, kun kieputeltiin kaupan ovien edessä olevien tolppien ympäri. Aron oli todella hieno, ei äänen pihaustakaan, piti kontaktin eikä sille tullut mieleenkään irroittaa katsetta minusta. Palkitsin sitä kyllä myös runsaasti ja kehuin äänellä, miten hieno se on. Sitä ei häirinnyt mitenkään ympäristö, eikä ne kaupasta tulevat ihmiset, hyviä pysähdyksiä tehtiin aivan ihmisten eteen ja se saattoi vähän herättää ihmetystä :-) Sitten lähetin Aronin kiertämään pari kertaa näitä tolppia ja hetken leluleikki siinä sen jälkeen. Siis vau miten pätevä se oli.
Matkamme jatkui ja Aron sai laukata pikkolan omenapuiden alla vapaana, välillä se kävi ottamassa kontaktia, josta palkitsin sen. Päiväkodin pihassa kiipeiltiin, kiipee käskyllä se menee kivasti kivien päälle tai puiston penkkien päälle. Päiväkodin lipputankoa kierrettiin myös ja otin yhden stopinkin, pysähtyi välittömästi kun käteni nousi, siitä lelu lensi koiralle. Sitten mentiin putkeen, lasten leikkipaikoista löytyi agilityputken näköinen viritys ja siinäkin leikittiin. Joten meillä oli oikein kivaa ja sydäntä lämmittää, kun Aron on niin täysillä mukana ja oli aivan äänetön. Tänään en kouluta sitä yhtään, pitäköön vapaapäivän :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti