torstai 5. marraskuuta 2009

tokoreenit hyvässä seurassa

Eilisen reenit alkoivat iltapäivällä Aronin kohdalla kotona noutokapulan pitoharjoituksilla. Esillä oli makupalat, noutokapula ja naksu. Istuin nojatuolilla ja Aron siinä jalkojen välissä, otti kapulan suuhun ja naks tuli jos pitää kapulaa paikallaan ja kulmahampaiden takana. Tosin Aronilla on ainakin yksi yläkulmuri juuri pudonnut, mutta jos kapula meni takahampaille, et naksauttanut. Mutta tarkkailin, että naksu tulee hyvästä ja rauhallisesta pitohetkestä.

Sitten pimeän jo tultua reenailimme saukonpuiston kentällä Hannan ja bc Ennin ja Heimon kanssa.
Aron aloitti, näki kun kävin tekemässä ruudun kentälle ja tämä ruutu houkutti Aronia kovasti, onneksi sain sen aina kutsuttua takaisin, ettei pääse oma-aloitteisesti sitä suorittamaan. Joten ruudun olellessa kentällä otin seuraamis, perusasento ja kontakti reeniä. Meni hyvin.
Sitten Aron pääsi tekemään ruudun, otin lähetyksen ihan täydeltä matkalta, ruudussa oli alusta, jolle Aron meni seisomaan, yritin heittää pallon ruutuun palkaksi, ihan nappiin ei palkkaukseni mennyt, mutta se ei Aronin ajatuksia häirinnyt. Sitten vielä toinen ruutuun lähetys ja tässä lyhyempi matka ja tarkoituksena vaan, että minä osasin palkata heittämällä pallon ruutuun, nyt meni paremmin ja Aron sai pallon ruutuun ja sitten menin itse sinne perässä.
Tämän jälkeen luoksetulo, Hanna piti Aronia ja minä kutsuin, eteenistuminen avustettuna. Lopuksi muutama tolpankierto, tässäkin kämmäilin itse palkkausten kanssa, mutta onneksi se ei Aronia haitannut.
Elviksellä ohjelmassa oli seuruuta, muuten meni hyvin, paitsi että liikkeelle lähdöissä tuli aina pompahdus.
Sitten tunnari, joka ei sitten onnistunut, en tiedä miksi. Viikko sitten otettiin ja onnistui, mutta viikon väli edelliseen ja ei onnistunut, vaikka helpotettiin, haki aina vaan jonkun. Ei auta kuin hommata lisää tunnarikapuloita, kesällä ostetut on loppuneet ja sitten vaan alkaa tekemään siitä paljooon enemmän, että varmaan jää mieleen. Epänonnistuneen tunnarin jälkeen Evis teki aivan loistavan ruudun, vaikka mielessäni oli, että jos tääkin nyt menee pieleen, ni ei tuu voittajaa....Mutta eteni ruutuun vähän mutkan kautta, mutta melko suoraan, ja otti oikein paikan alustalle ja seisoi siinä, jes. Jatkossa yritän saada vaan niitä lähetyksiä nyt suoraksi.
Sitten lopuksi nouto, jossa tarkoitus oli saada onnistunut palautusmatka, että koira tuo kapulan laukalla. Ja se toi. Eli hyvin meni.

1 kommentti: