maanantai 18. tammikuuta 2010

kotinaksutteluja

Viikonloppuna me ei kouluttauduttu millään lailla, lenkkeiltiin ja ulkoitiin vaan paljon. Lauantaina tehtiin pelloilla, metsässä hangessa kahlaamislenkki, jonka jälkeen minä taisin olla se heikoin lenkki. Sunnuntaina oltiin Riitan ja partis-tyttöjen kanssa 2 tunnin metsälenkillä, tästä seurauksena Elviksellä on taas takatassujen anturat ihan rikki. Nyt se kulkee tassut rasvattuina sukat jalassa.
Aron on ilmoitettu näyttelyyn, jännää. Tilipäivänä rahatilanne näytti siltä, että vähän joudun miettimään kuka koira mitäkin tekee ja näin ollen päädyin siihen, että harjoituksen vuoksi Aron lähtee pentuluokkaan 14.2 tampereen ryhmikseen. Elvis jää vielä hetkeksi kasvattamaan lihaa luiden ympärille ja niitä ei välttämättä tarvita Kangasalan tokokokeessa maaliskuun alussa. Eli Elvis suuntaa sinne.
Ja nyt kun Aron on ilmonnut itsensä sinne näyttelyyn, pitäisi jo kiireen vilkkaa tehdä sille jotakin, että se esiintyisi siellä edes jotenkin. Joten tänään naksuttelin sille näyttelyremmi kaulassa seisomista paikallaan. Aika tylsää, joten Petri keksi, että opeta Aron sanomaan terve tassullaan. Siis tätä nyt ei välttämättä tarvi siellä näyttelyssä tehdä :-) Ja sitä me sitten naksuteltiin, eli ensin Aronin piti tassulla koskettaa kättäni joka on alustan tavoin maassa. Kun se sai tästä kiinni nostin kättäni vähän korkeammalle ja otin siihen kosketuksia. Siitä tulikin jo melkein valmis temppu, mutta jatketaan sitä huomenna.
Jotta jotain järkevääkin tulisi koulutultua, otin sisällä kaukokäskyjä sekä noutoja, joissa haettiin laipallinen noutokapula, metalliesine, ruokalusikka, avaimet (nää oli vaikeat).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti