keskiviikko 13. tammikuuta 2010

lenkki mobiliasta ja pienet harjoitukset

Tänään auto jäi parkkiin Mobilian parkkipaikalle ja siitä tasan tunnin reipas lenkki kiertäen Kaivannon sairaalan, yllättävän hyvin näki pimeässä metsässä, onneksi on lunta. Sen päälle parkkipaikalla päivän harjoitukset.

Aron aloitti paikalla makuulla, se yllättävää kyllä lähti perääni ja vielä toisellakin kertaa. Joten tätä pitänee nyt harjoitella lisää. Lopetin tietysti onnistuneeseen harjoitukseen, jossa koira pysyi maassa minun kävellessä kauempana. Yritin myöskin kehua kauempaa koiraa, että hyvä kun makaat siellä, ihan oikein. Sitten erilaisia seuraamisia lennosta seuraamaan ja perusasennoista.

Sitten Elviksen vuoro, joka oli päivän yllättäjä. Seuraamiset oikein hyviä, ei sellaisia sähellyksiä kuin eilen, kontakti pysyi ja seuraamisen mukana hyvin. Yksi liikkeestä seisominen, jossa pyshtyi hyvin, ainoastaan vähän tassut vipattaa, kun palaan ja kävelen koiran ohi. Ja tämän päälle niitä kaukoja, joissa Elvis nousee maasta istu-käskyllä istumaan, sitten olen vain hiljaa ja lasken viiteen, kunnes palaan palkkaamaan koiran. Näissä tuli myös hyvät onnistumiset.

Lopuksi Aron tuli vielä kerran autosta pois, vein sen paikallamakuuseen, kävelin kauemmaksi, seisoskelin jonkun aikaa ja palasin koiran sivulle, josta vapautin ja annoin kaikki loput makupalat taskusta. Tää oli sellainen ehkä itselleni rauhoittamisjuttu, että eihän meille jää mitään jännitettä tähän paikallamakuuseen, kun ollaan iloisia onnistuneesta makuusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti