keskiviikko 27. tammikuuta 2010

paikalla oloa ja sivulle tuloa

Viikonlopun Lentsun koulutuksista jäi kytemään idea paikallaoloihin. Lentsu kertoi tekevänsä omalla samanikäisellään joka päivä paikalla olon, vuorotellen p-istuminen ja p-makuu. Hän kertoi yhdistävänsä nämä ruokailutilanteisiin ja paikallaoloa on koepituinen aika. Ensin olin tästä sitä mieltä, että en kokeile Aronilla, se kun on aikas kiihkeä juuri ennen ruokaa, mutta sittenkin koitin.
Eli tämän päivän aamuruokaa edelsi minuutin paikkamakuu. Aron makasi olohuoneessa minun aika lähellä olessa tuon minuutin, terävän näköisenä mutta ei levottoman. Kun aika tuli täyteen, menin sivulle, sanoin istu ja siitä siirryin antamaan aamuruuan palkaksi. Joten voi toimia, seuraavaksi otan pidemmän ajan ja siirryn myöskin kokeilemaan esim. viikon ajan mihin tämä johtaa, toivottavasti hyvään ja vakaaseen mielentilaan ko. liikettä kohtaan. Jos vaikka tämä talvi joskus loppuu ja päästäisiin ihan rohkeasti pihalle kokeilemaan.
Jatkoin tänään myös yhden session verran sivulle tuloja naksulla ja maksulla, nyt alkaa tulla jo hullunkiiltoa silmiin, kun Aron istuu sivullani. Kyllä positiivisella palautteella on ihmeellinen vaikutus.
Elviksellä toinen silmä rähmii ja takatassut on anturoista rikki. Joten se ulkoilee nyt villasukat jalassa ja käyttää tassuvahaa. Apteekin tätä suositteli sisäiseen kosteuttamiseen Elvikselle lohiöljyn lisäksi vielä rypsiöljyä, kun kyselin, että mikä voisi näitä halkeilevia anturoita auttaa. Lisäksi koko porukalla on menossa madostus, kun ensi viikolla olisi Elviksen rokotuksen aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti