keskiviikko 20. tammikuuta 2010

tokoa Hannan kanssa

Tiistai-illan iloksi meillä oli yhteiset reenit Hannan kanssa sovittuna. Oikein hyvä mieli jäi reeneistä ja kumpainenkin koira teki innolla hommia kanssani.

Aron aloitti, suunnittelin heti alkuun, että mennään idariruudun ymmpärillä seuruuta. Toki ne merkit aluksi houkutti Aronia, mutta hetken päästä me saatiin oikein hyvät pätkät seuraamista, joissa oli vasemmalle kääntyvät kulmat mukana. Aron suoristuu kulman jälkeen oikein hyvin.

Sitten idariruutu pieneni ruuduksi. Ensin motivaatioruutu, sitten seis-alustalle ruutu x2 ja lopuksi tyhjä ruutu. Tämä oli ensimmäinen kerta tyhjään ruutuun, mutta se onnistui juuri niinkuin pitikin. Sitten taisi olla vuorossa noutoa ja yksi pitkän matkan luoksetulo, jossa Aron istui paikallaan tosi hyvin, tuli hyvällä vauhdilla, mutta ei osannut jarruttaa tarpeeksi ajoissa ja törmäsi minuun. Tämän siitä saa, kun olen ottanut luoksetuloja vauhdikkaasti eikä pitkään aikaan eteen istuen. No eipä ongelma ole iso korjata.
Oliskohan lopuksi ollut kaukoja, joissa Aron mielellään tarjoaa siirtoja jo ennen käskyä :-) mutta käskyn kuulleessaan maasta istu on hyvä, kauempaakin käskytettynä.

Elviksen vuorolla samat teemat, eli sitä idaria, joissa ei suoristu kovin hyvin kulman jälkeen ja jäävissä tarjosi mieleisiään eikä suinkaan sitä mitä sanoin. Tosin Hanna huomasi, että käskyni tulivat aika samanlaisilla äänen painoilla, joten tähän pitää kiinnittää huomiota.
Sitten vuorossa oli nouto, jossa takaisin tulo vauhti kapula suussa on ravi. Tää ei korjaannu ihan helposti näköjään. Otin sitten monenlaisia vauhtia lisääviä juttuja.
Sitten luoksetuloa, hyviä stoppeja, mutta myös hyvää ennakointia.
Kaukot, joissa nyt malttoi jo odottaa käskyn jälkeen.
Ja loppuun ruutu, jossa oli vaan lelu, eli laukkaa lelulle. Ja Elvis laukkas :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti