keskiviikko 13. tammikuuta 2010

tokoilua

Eiliselle oli sovittuna tokoreenit Hannan kanssa ja meille uuteen reenipaikkaan Tampereen ammattiopiston pihaan. Hyvä että tulee reenailtua erilaisissa paikoissa.

Aronin ohjelmaan kuului alokasluokan luoksepäästävyys, Hanna kävi Aronia koittamassa ja hyvin se istui siinä sivullani, ensimmäinen kerta kuitenkin oikeastaan nenä namissa kiinni. Sitten otin vähän pk-tottis ilmoittautumistyyliin, että seurautin koiraa ja pysyhdyin Hannan eteen. Tässäkin ihan ok. Sitten seuruuta, kontakti ja asenne olivat kivoja. Tämän jälkeen yksi nouto, joka oli oikein hyvä mielestäni, palautusvauhti on parempi kuin Elviksellä. Sitten siirryin vähän sivumpaan reenailemaan, sillä nyt pyysin Hannaa ottamaan Heimon kehään ja meidän oli tarkoitus pitää reeniä yllä niin että lähistöllä joku toinen tekee. Hanna puuhastelessa Heimon kanssa kävin läpi jääviä asentoja, kaukokäskyjä ja lopuksi perusasentoa ja kontaktia, vaikka näköetäisyydellä Heimo puuhasteli omia juttujaan. Kontakti ja asenne hyvät, mutta lopussa piippailua, kun Aron olisi halunnut ponkaista Heimon luo, pysyi kuitenkin paikallaan.

Elviksellä oli teemana avoimen luokan liikkeet, nämä käytiin läpi ja kyllä siinä vaan reeniä riittää vaikka itse ajattelin liikkeiden olevan varmalla pohjalla. Elviksellä on vähän liian kivaa reenata ja tämä näkyy vallattomuutena. Voi ne kaukokäskyt...niiden piti olla hyvässä mallissa, mutta kun Elvis nousee hienosti istumaan käskystä, ennakoi se samantien perään jo sen tulevan maahan-käskyn. Joten nyt reenataan vaan sitä, että koira pitää asennon. Avoliikkeiden jälkeen onnistuneet ruudut ja tähän olinkin oikein tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti