tiistai 2. maaliskuuta 2010

lyhyet harjoitukset

Eilen tehokkaan työpäivän päälle lähdin koirien kanssa hyvälle ja reippaalle lenkille. Puolet hihnassa pyöräteitä pitkin, sekä ladunvarsilla, muuten koko porukka paineli pelloilla ja metsissä vapaana.
Elviksen kanssa pähkäilin kovasti, missä harjoitella ensi viikonloppua varten hyppyä. Oma hyppyesteeni on toivottoman syvällä lumikasan alla, eikä sitä ollut toivoakaan saada sieltä irti. Sitten yritin viritellä Petterin pulkkaa ja tehdä siitä meille estettä, mutta Elvis oli esteestä hyvin järkyttynyt, eikä suostunut sitä hyppäämään, saatika reenaamaan sillä. No pattitilanne piti edes jotenkin purkaa ja laitoin Petterin jääkiekkomailan rimaksi ja otettiin nyt muutama rohkaisuhyppy. Joten reenata sitä sitten. Kotipihan seuraamisissa Elvis oli loistava ja yksi liikkeestä seisominen kerrattiin siinä pihassa.

Aron otti sisällä 10 kpl liikkeestä istumisia. Naksautan heti kun näen sivusilmällä, että takapuoli putoaa istumaan ja naksun jälkeen käännyn palkkaamaan. Tähän pitäisi nyt vaan alkaa ottamaan kestoa, jolloin koira istuisi ja naksautan siitä, että istuu ja pysyy siinä vaikka jatkan matkaa.

Pohdiskelin pitkään Aronin seuraamista ja pitihän se sitten vielä ennen iltauokaa tarkistaa. Menin huoltoasema nesteen pihaan ja Aron tarjoili käskyittä sivulle tuloa heti kun otin ryhdikkään asennon. Siitä oli helppo jatkaa käskyittä liikkeelle. Saimme aikaiseksi loistavaa seuraamista ja hyvät perusasennot ja kaikenlisäksi ääneti. Otin ihan muutaman pätkän ja tarkkailin koiran asentoa huolto-aseman ikkunoiden kautta ja se näytti hyvältä, joten lopetin siihen ja koira sai runsaasti namia ja kiitoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti