lauantai 31. elokuuta 2013

Näyttelyharrastajat

Tänään koiranäyttelyssä. Nää on näitä kerran vuodessa juttuja, mutta nyt näyttely oli lähellä ja helposti hoidettavissa. Olimme siis Kaupin Vinttikoiradan tuntumassa ryhmänäyttelyssä ja tuomarina Irina Poletaeva. Etukäteen tiedettiin, että tämä tuomari ei epäile käyttää koko arvosteluskaalaa ja sen vuoksi tietää mitä haluaa.  Aronin esitti kehässä kasvattaja Riikka, sillä omat taidot loppuu ihan kesken.  Ja Riikka veikin Aronia taitavasti ilman ainuttakaan harjoituskertaa. Eikä Aronkaan mun perään kaipaillut, vähän katsoi kehään mentäessä missä olen. Kehän aikana keskittyikin sitten vain Riikan kanssa olemiseen.

Hetki ennen kehään menoa


Tuomari antoi mielestäni hyvän arvostelun Aronista:
Correct type. Musculine. Correct shape of head & expression. Correct dentation. Good neck & back. Holding tail a bit high in movement. Well developed chest. Correct angulations. Could ....better movement. Exelent coat, lovely temperament.
Käyttöluokan 1. ERI

Aron tunti näyttelyn jälkeen


Käyttöluokassa ei muita koiria ollutkaan, joten luokan voittaja luonnollisesti. Eriin olimme tyytyväisiä ja sa oli ihan hilkulla, näin on hyvä uskoa. Aron käyttäytyi todella asiallisesti ja hännän kanto oli ajoittain ihan mallikasta, muutaman kerran sitten liikkeessä nousi ja tuomari sen kyllä huomasi. Hyvä mieli jäi.
Aronin sisko Pipsa oli myös kehässä Riikan kanssa ja lopputulos oli samanlainen, Eri ilman sa:ta. Ja kerrankin kun koirat olivat puhtaita, otettiin valokuvia yksin ja erikseen, sisko ja sen veli- kuvia.Hyödynsin myös näyttelypaikan hälinät kontaktinpitotreeniin. Onnistui!!


Petra ja Ray olivat samaan aikaan oman kasvattajansa luona koiranpesu ja esittämisopissa. Lenkilläkin olivat käyneet ja leiponeet meille näyttelyista kotiin palaaville piirakkaa. Onni on hyvät kasvattajat :-) Valokuvia otettiin myös siellä jatkaen sisko ja sen veli-teemaa.


Ray harjoittelee näyttelyä Petran kanssaKiitos mukavasta päivästä erityisesti Anna, jonka kameralla saatiin kivoja kuvia. Ihana Riikka, joka esitti Aronin ja ihana Susku, jonka neuvot auttavat Petraa ja Raytä niin hyvin eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti