perjantai 9. lokakuuta 2009

jälkeä ja tottelevaisuutta

Petran jumpan aikaan olikin Aronin reeniaika. Tein ensin nurmikolle jäljen, pituutta vaikea arvioida, mutta ensin suoraa, sitten loivasti oikealle, sitten suorakulma vasempaan, sitten suorakulma oikeaan ja loppusuoran päässä namikippo. Aron innosta piukeena ja meni aikas vauhdikkaasti alussa, muutama nami jäi väliin ja yhden askeleen ylitti haistamatta, sitten tasaantui ja teki töitä tosi tarkkaan, nopeasti oltiin kuitenkin jäljen lopussa. Sitten tokoilemaan ja aluksi otin pelkästään sivulle tuloja mahdollisimman pienin avuin ja Aron oli oikein pätevä, siitä seuraamista ja yhden pätkän tein jo aivan oikeasti eli ilman apuja ja pysähdys ja Aron teki aivan huikean hyvän pätkän. Pääsääntöisesti meillä on seuraa ja askellan yleensä yhden tai kaksi askelta ja sitten pysähdys, jolloin Aron istuu, aluksi käsiavun turvin. Nyt liikkeelle lähtö, paikka, kontakti ja loppuistuminen meni nappiin ja askelsin ainakin 5 askelta. Todella pätevää. Sitten otettiin näitä muutaman askeleen juttuja ja perusasentoja. Lopuksi leikittiin narupallon kanssa, mutta nami tuntuu olevan lelua tärkeämpi.
Lopuksi otettiin vähän putken tapaista juttua viereisessä lastenpuistossa, putki käskyllä Aron meni lasten putkeen ja sai sitten lelun toisessa päässä. Ollaan sitten edes jotakin alkua saatu, kun huomenna mennään bc-kelpi-yhdityksen agilitypäivän penturyhmään.

Aron on ylipäätään asettunut hyvin talon tavoille, kaksi viikkoa se on jo nukkunut klo 22-05 pissaamatta ja nukkunut siis koko yön heräilemättä. Aron muutti meidän makuuhuoneeseen nukkumaan, eikä siellä pilkkopimeässä makuuhuoneessa näe edes puuhastella mitään, joten se nukkuu kuin tukki. Ennen nukkumista me käydään kyllä koko ilta vähän väliä ulkona, joten pissaa paperilla ei ole näkynyt enää pariin viikkoon ja muutenkin 95% tarpeista tulee ulos. Päivisin Petri on kotona ja käyttää sitä pari kertaa pissalla minun töissä ollessa. Joten hyvä! Saisimpa siltä vielä armoa viikonloppuaamuihin, nukkuttaisi edes seitsemään, eihän se ole paljon pyydetty. Arkikisin kello soi viideltä ja äkkiä Aron on tähän oppinut.....

Ruokapikolla Aron menee käskystä maahan ja odottaa siinä noin 5 sekuntia, kunnes saa luvan mennä kipolle, aina se ei malta odottaa, mutta kippo nousee ilmaan ja taas se sitten muistaa malttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti