lauantai 3. lokakuuta 2009

lauantai-aamun tokoilut

Heti aamusta oli Elviksen reenivuoro. Suunnittelin reeniä tarkkaan etukäteen ja kävin tekemään pihaan valmistelun ilman koiraa. Pihassa oli kaksi ruutua, sitten tunnarikapulat ja hyppyeste. Joten Elvis vain paikalle.
Aloitin tunnarilla, ensimmäinen oma oli vaahteranlehden alla, hämykapulat kasalla siinä vieressä, Elvis paineli suoraan hämyille ja nappas sieltä yhden, ei siis noin ja keskeytin homman. Sitten uusi yritys ja rauhoittelin Elvistä ja rauhallinen lähetys, nyt löytyi se oma haistellen sieltä lehden alta. Hienoa. Sitten oma 2. vuoro, tämä oli siinä hämykasan vieressä, toi oikean. Oma3. tunnari menikin sitten riviin muiden kanssa, hämyt oli melkein kiinni toisissaan ja tämä oma3. oli rivin päässä vähän erillään muista. Nyt Elvis teki täydellisen suorituksen, se haisteli niitä kaikkia kapuloita ja toi sen oikean, jes kun tuntui kivalta ja Elviskin sai kuulla olevansa erinomainen. Eli viime lauantain tehotunnarit meni jakeluun.

Sitten mentiin kohti ruutuja, nyt otin noin 10 metrin päästä lähetyksiä ruutuun ja vahvistin seisomista siellä ruudussa. Ensimmäiset ei ihan onnistuneet, mutta sitten alkoi pelittää ja pystyin lähettämään Elvistä ruudusta toiseen ja kummassakin ruudussa seisominen. Naks ja palkitseminen ruutuun. Sitten pari puunkiertoa ja kohti hyppyestettä. Nyt otin ensin yhden hyppynoudon puukapulalla, meni hyvin. Sitten heitin metalliesineen ja tämänkin onnistui, ei hirveästi jäänyt miettimään onko kapula nyt metallia vai ei. Ja taas riemuisa palkitseminen. Sitten hyppy ja päätin rikkoa rajoja sanomalla Elvikselle kun se oli esteen takana, että maahan. Se ei mitenkään voinut ymmärtää vaan tarjosi sitä paljon toivomaa istumista siellä esteen takana, kolmannella käskyllä meni maahan. Sitten uudestaan hyppy ja nyt kun sanoin, istu, se teki sen erittäin mielellään. Lopuksi heittelin sille palloa esteen yli ja muutenkin ja kivaa oli.

Aronkin tuli pihaan leikkimään Elviksen reenien jälkeen, yritin Petra apunani saada sille eteenmenon alkua, Petra vei Aronin pallon muutaman metrin päähän ja irroitin Aronista sanomalla eteen, sinnehän se laukkaus pallolle hyvin. Sitten samaa, mutta ahneena otin jo liian pitkää matkaa, ei Aron lähtenyt niin kauas, joten läheltä saatiin toinen onnistunut lähtö. Sitten naksuilin sille vähän seuruuta ja sivulle tuloja. Hieno Aron!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti