tiistai 8. kesäkuuta 2010

esineitä ja vähän häiriötä

Tänään ajelin kohta jo perinteiselle esinerutupaikalleni, siihen kyötikkälän kentän lähelle. Tein Aronille kaksi kaistaa, ensimmäinen 20 m leveä ja vähän matkan päähän 15 leveä kaista, olivat kummatkin samaan suuntaan. Kummassain kaistassa oli esine takanurkassa, ensimmäisessä ruudussa Aleksi Arvosen lenkkari ja toisessa Petran rukkanen. Kumpikin kaista sujui hyvin, ehkä vieläkin saisi mennä kovempaan ja määrätietoisemmin kohti takarajaa, mutta eipä tänään aikaa paljoakaan tuhrautunut matkalla. Lenkkarilla kuulin, että Aron piippas ja sitten nosti lenkkarin, kai se ihmetteli hetken, että miten tämä nyt viedään, ensimmäistä kertaa siis lenkkari esineena. Toi sen kuitenkin hyvin, samoin sen rukkasen.

Sitten kyötikkälän kentän toisella puolen oli varmaan 100 ihmistä harrastamassa jalkapalloilua, joten käytin häiriötä hyväkseni. Aronin kanssa kontaktia ja pieniä seuraamisen pätkiä, lelupalkka leikkeineen tuli aina palkaksi, tämä tekee vaan äkkiä seuraamisesta edistävää.
Sitten varastin jalkapalloilijoiden yhden keltaisen tötsän ja sillä harjoiteltiin muutaman kerran merkkiä. Ympärillä oli paljon häiriötä ja merkkejä ja pointi oli, että mennään aina sille, joka on ihan suoraan edessä. Saatiin onnistumisia.
Elvikselle tein kyötikkälän kentällä ihan muutaman pienen jutun ja sitten autoon, nyt sille jäi semmonen fiilis, että tässäkö tää nyt oli, haluu lisää. Eli oikein hyvä asenne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti