maanantai 14. kesäkuuta 2010

koepäätös ja syksyn suunnitelmia

Eilen illalla päätin asettaa meille tulevaisuuden tavoitteet ja ilmoittaa Aronin alokasluokan kokeeseen elokuussa. Ja nyt kun tiedän päivämäärän, on tavoitteeseen helpompi ponnistella. Isoin harjoittelu meillä on häiriöissä ja erityisesti siinä kohtaa, kun mennään kehään ja asetutaan riviin odottamaan luoksepäästävyyttä ja paikkamakuuta. Tämä kohta on meille kaikkein heikoin lenkki. Joten mietinkin nyt pääni puhki, missä harjoitella juuri tätä osuutta. Aronille vieraat koirat ja se, että istutaan sivulla, eikä tehdä mitään, on se vaikein. Ja ylipäätään nyt täytyy ottaa reenilistalle kontaktia häiriöissä, luoksepäästävyyttä ja odottamista. Itse liikkeet ovat melko mukavalla mallilla, mutta ennen koetta pitänee tehdä liikkeitä putkeen palkatta-reenejä. Onneksi meillä on muuten 1.7 mahdollisuus möllitokoilla Päivi Nummen reeniryhmän kanssa. Ainakin yksi hyvä reeni siis tiedossa.

Aronin pään menoksi löysin myös yhden mukavan oloisen näyttelyn, johon ilmoitan sen. Mitään suurempia näyttelyjuttuja ei ole tarkoitus virittää, mutta yhdessä ulkonäyttelyssä on kiva käydä ennen talvea :-)Elokuussa meillä on myös Lentsun tokoviikonloppu tiedossa, joten Turku viikonloppu tulossa. Aron täyttää vuoden heinäkuussa ja lonkkakuvautan sen sitten syksyllä, kun kivat näyttelyt ja kokeet on käyty. Typerä kuukaden karenssi moisesta kuvauksen rauhoituksesta.

Elviksen kanssa tokoillaan seuraavan kerran piirinmestaruuskokeissa valkeakoskella syyskuussa. Yritän saada hissukseen sen asennetta vielä muokattua kohti parempaa.

3 kommenttia:

 1. Meille oli/on edelleen myös vaikeinta se odottelu ja tekemättömyys... Remolla ei meinaa hermo kestää kun ei puuhata mitään, ekassa alokokeessa alkoi jopa vähän haukkumaan ja oli levoton, kahdessa seuraavassa levoton jälleen. BH-kokeessa haukkui liikkeiden välillä oikein kunnolla ja oli levoton, mutta siellä mua jännittikin ihan kamalasti!

  Tosi vaikea sitä harjoitella, koska koetilanne tuo sen oman jännityksensä, johon varmasti reagoi tuolla levottomalla tavalla. Normaalissa treenitilanteessa ei niin ole jännitteitä ja vaikka yrittäisi kuinka demontsroida ja harjoitella kotona, niin eipä se ole sama asia. Vinkkinä siis: kilpailemalla oppii kilpailemaan ;) Möllikisoihin kannattaa tunkea myös, jos sellaisia vielä löytää!

  VastaaPoista
 2. JOo, toi on kyllä hyvä pointti, että kilpailemalla oppii kilpailemaan! Toki kimppatreeneissä erityisesti isommalla porukalla saisi noita odotuksia + häiriöitä aikaan. Mä olen kyllä valmis lähtemään moisiin tokotreeneihin, jos vain aikataulut passaa. Itsekin niitä nyt kaipaan ennen heinäkuun kisoja.

  PiaP

  VastaaPoista
 3. Mukana myös!
  t. Maija ja Remo, jotka sai edellisessä tokokokeessa kutosen luoksepäästävyydestä :D Pitäisköhän harjoitella sitäkin tosiaan joskus muualla kuin kokeessa...

  VastaaPoista