tiistai 5. lokakuuta 2010

Jälki hevostelun välissä

Petran ratsastustallin takana on tosi hyvä metsä tehdä jälkeä, joten ajettiin vähän ajoissa tallille, lapset jäi katseleen heppoja ja niiden äiti paineli metsään tekemään jälkeä. Jätin jälkeeni 5 keppiä ja jälkeä kävellessä tuli jo kuuma. Yritin tehdä vähän kaikenlaisia haasteita Aronille.
Kävin ajamassa reilu tunnin päästä tekoajasta. Aron lähti janalla lujaa ja suoraan ja oikeaan suuntaan, jippii! Koko jäljen se ajoi kyllä tavallista kovemmalla vauhdilla, oli ihan täysi työ pysyä perässä. Keppejä löytyi 4/5 eli yksi keppi nro 4 jäi jonnekin matkalle. Jäljen loppusuora oli sellainen, että ensin rinnettä alas hevoslaitumien laidalle, sitten hetken matkaa ja takaisin ylös sellaista sammalpeitteistä kivirinnettä ja viimeinen keppi oli hetken matkaa siellä rinteen päällä. Aron löysi sen ja näytti itseensä hyvin tyytyväiseltä. Ei mikään ihan yksinkertainen jälki, mutta loistava suoritus koiralta :-)

1 kommentti:

  1. Hyvä :-).
    Mä olen ollut huomaavinani, että Tupla ajaisi mun oma tekemää jälkeä lujempaa kuin vieraan?? Mä en tiedä pitääkö tämä ihan oikeasti paikkansa vai tuntuuko se vain, kun tietää itse missä jälki menee tmv?

    Pia

    VastaaPoista