tiistai 26. lokakuuta 2010

kotitokoa

Maanantai sujui kotona ollessa, Petra kuumeessa joten kävin lastenohjelmien pyöriessä lenkillä ja muuten reenailtiinkin sitten sisällä tai takapihalla.

Olohuoneessa oli merkki treenit. Naksuttelin sitä täydellistä paikkaa ja toivoisin, että Aron olisi näissä tarjoa eri juttuja aktiivisempi, tosin huomaan, että ollaan otettu todella vähän mitään tälläistä ja aika paljon se odottaa minulta vihjeitä, että mitäs nyt. Elvis on tässä hommassa paljon aktiivisempi, sekin teki merkkiä. Monen pikkusession jälkeen Aronin asettuminen merkin taakse paranee, mutta ihanne ja tavoite olisi, että se olisi suoraan minua kohti siellä merkin takana, nyt se on vain katse minua kohti. Ja tassut pitää olla merkin takana ei vieressä, että saa namin.

Sitten jatkettiin kaukotreeniä. Sei-maa oli eniten työn alla ja sain monta sellaista siirtoa, että nyt se oikea tekniikka alkaa löytyä. Videokameran avulla tarkistin, että edistyykö koulutus. Pointi on, että etutassut ei saa tehdä minkäänlaista liikettä.

Sitten ulkona yksi tunnari, joka onnistui loppuun asti oikein hyvin. Jopa tuonti ja luovutus.

Illalla tein sisällä Aronille vielä edestä sivulle siirtymisiä sekä täyskäännös vasemmalle treeniä. Huh, kylläpä makupalaa kului päivän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti