maanantai 4. lokakuuta 2010

reeniohjelmassa esineitä ja kotipihan tokoa

Lapset sain lahjottua tänään karkkipussilla kanssani esineruutuun. Kumpikin talloi ruutua ja Petralla oli Jimmy remmissä vielä mukana. Aron jäi autoon ja oli todella intoa piukeena, kun oli sen vuoro tulla ruutuun. Ruutu oli noin 30 m leveä ja 50 syvä, tasaiseen kangasmetsään tehty, esineitä oli takakulmissa ja keskellä. Nyt lähti hienosti, pistotin sen vasempaan takanurkkaan, mutta meni oikealle ja toi sieltä Petterin lenkkarin. Sitten seuraava pisto ja toi vasemmasta takakulmasta Petran crocsin. Vielä keskellä oli Petterin penaali ja olis kannattanut lopettaa noihin kahteen esineeseen, mutta enpä lopettanut. Tämä kolmas oli vaikea ja kerran takarajalla käytyään, ei mennyt enää uudestaan. Höh. Lopulta kutsuin pois, Petra piti koiraa ja kävin takarajalla hihkumassa, nyt uudelleen lähettetynä Aron meni takarajalle ja keskelle, mistä löysi esineen. Ensi kerralla teen kahden esineen ruudun enkä ota yhtään enempää. Sitten mielessäni on kolmen kaistaleen reeni, missä yksi esine per kaista ja koira aina uudelle kaistalle, saisko näin kasvatettua intoa etsiä kolme esinettä?

Kotipihassa harjoiteltiin tunnaria ja virheitä tuli, eli hyvä alku näissä tunnarireeneissä loppunut, mutta myös onnistumisia. Nyt vaan loppui tunnarit, kaikki kapulat käytetty :-(
Lisäksi harjoiteltiin vähän luoksetulon osia, tosi hyvät stopit ja maahanmenokin vahvistuu, kun otin sitä kiertojen yhteydessä.
Näiden lisäksi harjoittelin kontaktinpitoa, kun seuruutin kohti keskenään juttelevia naapureita. Päästiin hyvällä kontaktilla ihan naapureiden viereen ja sitä narulelupalkka ja riekkumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti