maanantai 11. lokakuuta 2010

pk-hurmos

Tänään töiden jälkeen pian pian metsään ja esineruutua tallaamaan. Jimmy koira sai olla mukana tallaamassa ruutua ja Aronille esineitä kaksi ruudun taakse ja yksi piiloon keskelle. Eka pisto oli loistava ja tuotti esineen, toisella pistolla into vähän hiipuu. Huoh. Suunta näyttää kovin huonolta. Ei muuta kuin Elvis autosta ja esineruutuun ja Aron istui vähän matkan päästä katsomassa, että mitäs nyt tapahtuu. Kun oli Aronin vuoro suorittaa, se lähti kuin pyssyn suusta takarajalle ja toi esineen samantien.
Ruudun jälkeen päätin lähteä vielä lenkittämään koirat metsäään, mutta samaan aikaan jostakin kuului pyssyn pauketta ja ennen kuin huomasinkaan, oli Elvis kadonnut, No voi hitto!! Huutelin Elvistä, mutta ei missään. Aron ja Jimmy ihan ihmeissään, että mitä tapahtuu. Käveltiin kohti autoa ja siellä Elvis oli, ihan paniikissa. Säikähti niitä laukauksia, vaikka omaan korvaan ei ne olleet mitenkään edes kovia. No päätin olla sitten lenkkeilemättä sen enempää ja tultiin kotiin.

Kotipihassa vielä pk-tottiksen alkua. Ensimmäistä kertaa tehtiin Aronin kanssa liikkeestä maahanmeno ja siitä 30 askeleen päässä luoksetulo. Tuli hyvin :-)
Sitten estekin siinä pihassa oli ja ensin kerran 90 cm este ihan vaan lelun perään. Hyvät hypyt. Sitten laitoin kapulan suuhun ja ylitti kyllä kahteen kertaan tuon korkeuden kapula suussa, mutta kummallakin kerralla otti esteestä vauhtia. Ja nyt olikin mietinnän paikka. Lopulta otin varmoja hyppynoutoja kumpaankin suuntaa 70 cm korkeudella. Välillä käytiin sitten vähän korttelikierroksella, että koira vähän tasaantui ja otin vielä takapihalla yhden tunnarin ihan erikseen. Laitoin noin 10 kapulaa maahan ja sinne sekaan sen yhden oman, Aron toi omansa tosi hyvin ja varman näköisenä. Tämän jälkeen tein vielä useamman ja erilaisen seuraamispätkän kotipihassa ja kun yritti edistää, otin aina yhden askeleen taakse ja sitten taas liikuttiin. Ja lopuksi pidettiin vaan hauskaa narulelulla ja tuntui, että tulipas sitä nyt tehtyä vaikka piti vaan ihan pientä. Josko huomenna käytäis vaan metsälenkillä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti