lauantai 2. lokakuuta 2010

viime päivien puuhastelut

Täytyy ihan muistella mitä ollaan viime päivinä puuhastelu:
-Aronin lonkkakuvapäivä on päätetty ja varattu. Parin viikon päästä olen syyslomalla ja siitä yhden päivän voi uhrata lonkkakuvaukseen. Jännittää!

-käytiin viimeinen kerta hienosti hihnassa-kurssia. Kun ajelin viimeisen tunnin jälkeen kotiin, mietin jo kovasti bh-koetta, sillä viimeinen harjoituskerta meni niin hyvin. Harjoiteltiin siis ihan perinteisiä kohtaamisia ja Aron oli rauhallinen ja keskittynyt minuun, hihna ei kiristynyt ja olin hyvin tyytyväinen.

-on rakennettu tunnaria kokonaiseksi liikkeeksi. Hyvältä näyttää. Tehty myös kaukoja, jotka ei rakennu ihan helposti.

-ja käyty koko koiralauman kanssa joka päivä hyvillä metsälenkeillä.

Tänään kuitenkin tein Vehoniemen lenkin yhteyteen Aronille esineruudun. Ja taas muistin, että yksin ei kannata ruutua tehdä, sillä vaikka mielestäni tallasin ruutua hyvin, meni Aron siksakaten takarajalle eikä löytänyt edes esinettä, jäljesti nenä maassa ja esine oli vähän maasta irti yhden kuusen taimen oksalla koiran nenän tasolla. Kerran takarajalla käytyään ei mennyt enää uudestaan taakse vaan jäljesteli siellä ja täällä. Lopulta koira puuhun kiinni ja kävelin sinne takarajalle ja hihkuin, että esine on täällä, nyt lähetys ja meni juuri niin kuin pitikin, jopa loppuluovutus oli hyvä.

Tokolin kotipihassa ja päivemmällä erikseen Petri pakotettiin liikkuriksi ja nyt tunnari kokeenomaisena liikkeenä. Petri vei tarjottimella kapulan ja Aron haisteli, toi oikean ja luovutti sen melko hyvin, Ihan pieni epävarmuus oli tuossa tuonnissa. Ollaan erikseen harjoiteltu tunnarin noutamista ja tuontia ja erikseen tätä haisteluosuutta. Tänään eka kerran molempien yhdistäminen. Vahvistuu tuo siis varmaan toistojen myötä.

Sitten iltatokoissa puuhasteltiin ruudun paikan haun kanssa. Tänään osasi ihan oikein hakea ruutuun ja aina seis käskyn jälkeen palkka. Sitten erikseen ruudun loppuosa, hyvin pysyi paikallaan käskyyni asti vaikka kävelin siinä ihan ruudun edessä ja sitten poispäin ruudusta.
Kaukot eivät olleet tänään menestys, pakka menee sekaisin ulkona, joten sisäreeni jatkuu.
Aron istui pihassa melkein 2 min ja naapurit aiheutti kivasti häiriötä, mutta Aron istui kuin tatti. Jes tähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti