perjantai 8. lokakuuta 2010

takapääreeniä ja sitytokoilua

Välillä pitänee aktivoida takapäätä, ohessa video meidän takapään aktivoinnista. Aron siinä peruuttaa ulko-ovesta sisään ja kyllähän se tasaisella maalla peruuttelis käsimerkistä vaikka kuinka pitkälle, mutta otin haasteeksi peruuttaa rappusen ja kynnyksen yli. Erittäin mielellään se kyllä kääntyisi ja menisi nenä edellä kohteeseensa, mutta naksuttelen ja toistojen kera alkaa hiljakseen sujua.

peruutus

Petteri sähly on torstaisin ja sen aikaa olikin hyvä käydä Aronin kanssa harjoittelemassa hienosti hihnaa Kangasalan keskustassa. Kävelin uimahallin eteen ja siinä pienet tokoilut hyödyntyäen ympärillä olevat häiriöt. Oltiin aivan sen hallin edessä ja Aron aloitti paikka-istumisella. Hyvin istui 2 min, olin kyllä näköyhteydessä. Aronin ohi kulki ihmisiä sekä pyöriä. Joku lapsi ihmetteli äidilleen, että miksi toi koira istuu tuolla eikä ole missään kiinni. Tämän jälkeen lyhyt paikalla-olo istumisen perään. Aron oli pätevä.
Sitten jatkoin seuraamisilla ja kontaktin pito oli se tärkein juttu. Ja kontaktihan pysyi :-) Otin useamman pätkän seuruuta kohti vieraita ihmisiä tai yksikin porukka sisälsi 6 ihmistä ja näiden ohi hyvä seuraaminen. Ihan muutaman kerran huomautin äänelläni vilkaisuista ympäristöön ja sen jälkeen ei tarvinnut huomautella. Tuntui oikein loistavalta.

1 kommentti:

  1. Meilläkin pari viikkoa sitten kävin lähellä olevassa kirjastoautossa ja jätin koirat maahan siihen lähelle (ei oo mitään mihin kiinnittää). Heti joku äiti siellä ihasteli kovaan ääneen lapselleen, että "katos miten hienosti nuo koirat tuolla odottaa" *röyh* :)

    VastaaPoista