perjantai 10. syyskuuta 2010

erinomainen jäljestys

Tänään työajanlyhennysten ansiosta pääsin töistä vähän aikaisemmin ja keksin tilaisen tulleen käydä pikaisesti jäljestämässä Vehoniemessä. Tai lähinnä kävin lenkittämässä koirat siellä iltapäivällä ja keksin, että äkkiäkös sitä yhden jäljen polkaisee.
Jäljellä oli neljä keppiä, paljon kulmia, pituutta luultavasti noin 600m ja maasto vaihtelevaa. Aron ilmaisi kaikki kepit! Vähänkös oon onnellinen.
Janalla Aron eteni suoraan, jäljen kohdatessa kääntyi takajäljelle, kääntyi itse sieltä sitten oikeaan suuntaan ja lähti ajamaan tasaista vauhtia jälkeä. Ensimmäinen keppi oli tällä janalta lähtevällä suoralla. Sitten tuli kulma, vähän matkaa suoraa ja kulma, kaksi metsätien/polun ylitystä ja matka jatkui. Metsä oli oikein mukavaa sammal/ mäntymetsää. Tällä sammalosuudella oli vielä kaksi muutakin keppiä ja kulmia, kepit siis ilmaistiin ja kulmat Aron ajoi tosi hyvin. Ihan ihmettelin. Sitten kolmoskepin jälkeen alkoi haaste-osuus, jälki kulki läpi vattupuskan, sitten läpi hakkuu-aukean tyyppisen alueen läpi, jossa oli pitkää heinää tms. Aukean jälkeen tultiin ihan ryteikköön ja viimeinen keppi odotti siellä ryteikössä eräällä 3 m kokoisella metsäaukeamalla. Aron oli siis super. Keppien ilmaisuun sopii tällä erää vain ruokapalkka ja suullinen kehuminen. Tämä näytti toimivan, vaikkakin Aron ilmaisee kepin pysähtymällä sen eteen ja nostamalla sen ylös. Riittää minulle toistaiseksi, pääasia että se nyt ilmaisee ne kepit eikä ylitä niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti