maanantai 20. syyskuuta 2010

Vauhdilla voittajaan

tai sitten ihan rauhalliseen malliin. Tosin motivaatiopulaa ei täälläpäin ole.
Aronin kanssa tehtiin tänään takapihalla tunnaria. Hämykasa on siellä ulkona valmiina jo eilisestä asti ja piilotan sitä yhtä omaa melko lähelle sitä hämykasaa. Tänään kaksi oman piilotusta, joissa kummassakin Aron kävi haistamassa hämyjä, mutta hylkäsi ne heti ja etsi sitä omaa, joka oli piilossa ruohojen ja lehtien alla. Eli ihan hyvä alku. Ja heti kun sen löytää, nappaa suuhunsa ja lähtee tuomaan sitä laukalla. Tässä vaiheessa olenkin jo hihkunut jes ja kapula on saanut pudota siihen. Harjoitellaan sitten loppu erikseen. Huomisesta alkaen alan ottamaan niitä kaikkia alkukääntymisiä ja tunnarin virityssanaa mukaan ja ehkä levitän hämykasaa leväämmälle.

Lisäksi otin vähän puunkiertoja ja näihin maahan-meno mukaan. Näissä Aron kovin mielellään tekee puolittaisen maahanmenon, peppu pystyssä ja etupää maassa. Pallo ei kuitenkaan lennä palkaksi ennen kuin on kokonaan maassa ja luulisi, että nämä harjoituksen kautta terävöityy.

Iltaruualla voidaankin sitten jatkaa kaukojen maa-seiso-maan kanssa.

Lenkillä käytiin tänään Riitan ja partis-tyttöjen kanssa. Koko porukka viiletti metsissä melkein 2 tuntia, joten yllätävän rauhalisia koiria nyt täällä kotona. Hirvikärpäsiä löytyi päästäni vielä kotonakin, vaikka koko lenkin kuljin huppu päässä.

Elviksen avo-koe on myös ollut työn alla. Löysin tokokalenterista jo hyvän päivämäärän 17.10, mutta sain sähköpostissa vastauksen, että pääsisimme 5:nelle varasijalle, joten ei taideta jäädä odottelemaan, että päästäänkö vai ei. Harvoin tokokokeissa tulee niin paljon muutoksia, ilmo-aikaakin oli vielä jäljellä kyseiseen kokeeseen kuun loppuun. Muissa tarjolla olevissa kokeissa on meille ei-sopivat tuomarit, kuten Riitta Räsänen aika monessa. Elvis rakastaa Riittaa ja meille turhan kova häiriö :-) Mutta en ota tästä nyt ressiä, sitä kun on elämässä ihan muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti